Loading
Sisältö
Login

Johtajisto

JOFU

20111015_kotiseutu_ev_006.JPG?m=1326572160
Lippukunnan johtajisto kokoontuu viidesti vuodessa jofuun eli johtajafoorumiin. Jofuun kuuluvat kaikki samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Jofua johtaa ja koollekutsujana toimii lippukunnanjohtaja. Jofussa päätetään yhteisesti lippukunnan asioista, suunnitellaan tulevaa toimintaa ja pidetään toisiamme ajantasalla meneillään olevista projekteista.

Hallitus

Lippukunnan hallitukseen kuuluu puheenjohtaja (lippukunnanjohtaja) sekä viisi hallituksen jäsentä (lippukunnan sihteeri, taloudenhoitaja sekä kolme ikäkausivastaavaa). Hallitus valitaan lippukunnan varsinaisessa kokouksessa sääntömääräisesti.

LJN

20120423_yrjonpaiva_ev_006.JPG?m=1335203308
Laumanjohtajaneuvostossa kokoontuvat viidesti vuodessa kaikki sudenpentulaumojen johtajat eli akelat. LJN:ää johtaa ja koollekutsujana toimii sudenpentu-ikäkauden ikäkausivastaava.

VJN

Vartionjohtajaneuvostossa kokoontuvat viidesti vuodessa kaikki seikkailija- tarpoja- ja samoajavartioiden johtajat. VJN:ään kuuluvat niin vartionjohtajat kuin sammot sekä tarpoja- ja samoajaluotsit. VJN:ää johtaa ja koollekutsujana toimii seikkailija- ja tarpojaikäkauden ikäkausivastaava.

Etusivu >Kolkankävijät >Johtajisto >
Sisältö