Loading
Sisältö
Login

Kolot eli kokoontumispaikat

Kolojen kyttvuorot

WanhaOskari.jpg

Lemun kolo

Lemun kolo sijaitsee Lemun keskustassa Wanhassa Oskarissa, kaupan vieressä. Kolkankävijät ovat kunnostaneet talon yhdistyskäyttöön yhdessä muiden lemulaisten yhdistysten kanssa 90-luvulla. Lippukunnan on käytössä kaksi omaa huonetta talon yläkerrassa, oma varastotila sekä alakerran yhteiset tilat kuten keittiö ja kokoustila. Yhdistystentaloa käyttää viikoittain reippaasti yli sata henkeä.

Askaisten kolo

Askaislaiset laumat ja vartiot kokoontuvat nykyään Askaisten seurakuntatalolla. Seurakuntatalon takana piharakennuksessa sijaitsee yksi varastoistamme. Aiemmin Askaisissa kokoonnuttiin Kahvituvan kiinteistön alakerrassa, mutta ryhmien kasvaessa tilat kävivät ahtaaksi.

20101002_eveliina_016.JPG?m=1326572159

Velkuan kolo

Velkuan kolo on yhteiskäytössä joidenkin velkualaisten yhdistysten ja kerhojen kanssa. Tilat sijaitsevat Teersalon rannassa palvelukeskus Kummelin tiloissa.

Mannerlahti

Mannerlahti on Maskun seurakunnan omistama leirikeskus Askaisissa, jota Kolkankävijät käyttävät aktiivisesti toiminnassaan. Mannerlahden alakerrassa sijaitsee yksi varastoistamme ja Mannerlahti toimii yhteysrantana leirisaareemme Kolkkaan, sillä lippukunnan omalla Kyllikki-veneellä on oma paikka Mannerlahden rannassa.

Mannerlahti Maskun Seurakunnan nettisivuilla

Etusivu >Toimipaikat >Kolot >
Sisältö