Loading
Sisältö
Login

KAIKKI HYVA LOPPUU AIKANAAN

Loppu päivästä kului tavaroita siirrellessä ja pakatessa. Ennen iltaohjelmaa vartiolaisilla ja joillain onnellisilla johtajilla oli aikaa piipahtaa uimassa ja saunassa.

Viimeisen illan iltaohkelma oli tavallista pidempi. Se alkoi noin kuudelta ja jatkui puol yhteentoista. Ilta alkoi laululla ja leikillä, josta siirryttiin alkudrinkin kautta nuotiolle aterioimaan.

Saimme maistaa väsämäämme rosvopaistia. Rosvopaistin kylkiäisinä oli maustettuja perunoita, vartaita, rapeaksi paahdettua leipää ja hedelmiä.

Kevyen iltapalan jälkeen vuorossa oli teatteri esitys Nestori Miikulaisesta ja norpasta. Yleisöllä tuntui olevan nauru herkässä loistokkaan esityksen aikana. Esityksen jälkeen ohjelma jatkui laulujen ja kilpailujen merkeissä.

Ja niin on taas tultu loppuun. Tämä leiritiedotus päättyy tähän blogimerkintään. Omalta osalta leiriä on enää joitakin tunteja jäljellä ja matka kuorma-auton kyydissä kohti Lemua alkaa aamuvarhaisella.

Takana on lähes yhdeksän loistokasta retki- ja leiripäivää. Valtaosa kului kanoottireisulla. Mahtavampaa retkeä ei ihan heti tule mieleen. Iso kiitos melontatiimille. Parempaa seuraa ei juuri olisi voinut toivoa.

Melonnan jälkeen alkoi lokoisat olot leirissä vaikka täällä on kyllä tekemistä riittänyt. Aika on hurahtanut todella nopeaan ja kiitos tästä ohjelmaa suunnitteleille.

Temmellyksen ja tiimellyksen keskellä ei ilman köksän tekemää ruokaa olisi pitkään jaksanut. Suuret kiitokset siis keittiölle maittavista ruuista, herkullisista jälkkäreistä ja kaffeista.

Ja suurin kiitos Karille, joka ideoi leirin ja oli sitoutuneena parin vuoden ajan tähän projektiin. Leiriympäristö tarjosi mahtavat puitteet melontareissulle ja leirielämään. Kiertoajelulla näki ja oppi paljon uutta mielenkiintoista asiaa.

Tämä on tähän astisista leireistäni paras ja olen ylpeänä siitä, että leiri on toteutettu pääasiassa oman lippukunnan voimin.
 
Julkaistu 2.8.2008 21:21 (Joonas Suominen)   blogin melonta   viestissä KAIKKI HYVA LOPPUU AIKANAAN 
Etusivu >blogit > melonta > KAIKKI HYVA LOPPUU AIKANAAN
Sisältö