Sivu 1/1

Tervetuloa keskustelemaan

ViestiLähetetty: 28.2.2005 01:12
Kirjoittaja josu
Noniin. Nyt kokeillaan murtaa tätä yleistä keskustelualuetta hallinnut hiljaisuus :) Tämä julkinen/yleinen puoli on tarkoitettu lähinnä kolkankävijöiden jäsenille, niin sudenpennuille, vartiolaisille kuin vaeltajillekin ja kolkankävijöiden toimintaa sivusta seuraavien (esim jäsentemme vanhempien) käyttöön.

Keskustelupalstan osittaisen julkistamisen taka-ajatuksena oli tarjota jäsenillemme ja muille, mahdollisuus kysyä ja ihmetellä toimintaamme liittyvistä asioista, joihin sitten johtajat vastailevat tietämyksensä mukaan tai aloittaa keskustelua esim miten toimintaa voisi kehittää tai muuten vaan heitellä mielenkiintoisia näkökulmia eriasioista ilmoille tai ihan vaan rupattelua niistä näistä.

Pääsääntöisesti keskustelut on tarkoitettu aiheille, jotka jollain tavalla liittyvät Kolkankävijöihin. Yleiseen partiokeskusteluun löytyy hieman vilkaampiakin alueita esimerkiksi
http://forums.scoutnet.fi , http://www.linkkari.net (toimii varmiten Internet Explorerilla) ja partioaiheinen nyyssiryhmä sfnet.harrastus.partio sekä myös piirin sivuilta löytyy melko hiljainen keskustelualue (joka tosin vaatii rekisteröitymistä, jos haluaa viestejä kirjoitella) http://www.v-sp.partio.fi

Että sellaista :) Käyttäkäähän ihmeesä hyväksi, jos käyttöä tälle löydätte ja viestiketjujen aloittamisen suhteen ei tarvitse ujostella :)