Sivu 1/1

Ei täällä oikeasti näin vähän lukijoita ole :)

ViestiLähetetty: 8.3.2005 18:55
Kirjoittaja josu
Jeh! Mä en oikeasti jaksa uskoa, et keskusteluissa olis näin vähän immeisiä. Ilmaiskaahan jokainen olemasta olostanne tervehtimällä muita vaikka moi viestillä :) Samalla voi mainita kokän sivuston yhen ehottomasti hyvän puolen ja yhen mikä ehottomasti vaatis parantelua, niin saisin minäkin vähän materiaalia :)

Eli jokanen joka tämän lukee vastaatkoon ainakin moi :)

ViestiLähetetty: 12.3.2005 19:29
Kirjoittaja helenasiivone
Moi :D Täällä on oikeesti aika (lue: erittäin) hiljaista..

Ja jos noita hyviä puolia pitäisi mainita, niin ainakin ovat selkeät.. Paranteluehdotuksia ei näin äkkiseltään keksi.. Tietysti, kun saataisiin suuren yleisön (tai edes pienen) tietouteen tämä, niin olisihan se jo parannus!! Että markkinointipuolta ehkä vois kehittää :wink: :wink:

Mutta en tiedä, et onko se sit välttämättä sun juttu :roll:

ViestiLähetetty: 12.3.2005 23:39
Kirjoittaja Vieras
Buuhaa

Ei parannettavaa, kunhan ilmaisin itseni pitkästä aikaa ja kartutin tota lähetettyjen viestien määrää. :D.

Niin että LOS MOROS KAIKILLE

ViestiLähetetty: 12.3.2005 23:43
Kirjoittaja jussivienonen
Anonymous kirjoitti:Buuhaa

Ei parannettavaa, kunhan ilmaisin itseni pitkästä aikaa ja kartutin tota lähetettyjen viestien määrää. :D.

Niin että LOS MOROS KAIKILLE


Eipä mennyt ihan putkeen kun kirjautumatta kirjoittelin mut pistetään toi allekirjoituskin.

Jussi

ViestiLähetetty: 15.3.2005 08:39
Kirjoittaja kuparinen
Tää on nyt sitten moi viesti. Hyvää täällä on tosiaan ulkonäkö ja kaikki muukin, mutta markkinointia tarvitaan lisää. Varsinaisesti sivuissa tai keskusteluissa ei ole vikaa.

ViestiLähetetty: 28.3.2005 22:54
Kirjoittaja Tero.korsimo
wazaa!!!

Kyl sitä tarvii tännekkin joskus varmaan jotain kirjoitella. Nyt on ainaskin puumerkki jätetty. Ehkä myöhemmin lisää.
Mut hei!!! kyl on mahtavat sivut. ja taas uudistununeet.

ViestiLähetetty: 21.4.2005 21:01
Kirjoittaja sari.korsimo
Terppis siis tännekin!

Nyt alkaa taas tää munkin osallistuminen lisääntyä ku toi kiintee alkaa avautua. Vielä kun ehtis höpöttelemään tänne tuolta kiireeltä amppari ajolta :wink:

Mut edellisiin kommentteihin liittyen, ni markkinointia tosiaan ja varmaan kantseis koittaa mainita ko. keskusteluhommasta nyt esimerkiksi vanhemmille menevässä tiedotusmailissa. Ja jos vielä siihen mailiin laittais valmiiksi muutaman valmiin keskusteluaiheen, jotka sitten täältä löytyisivät. Aiheet voisivat olla ajankohtaisia ja vanhempia askarruttavia, tyyliin mitä voi laittaa paraatiin päälle, onko honkkarin makuualusta hyvä viikon kesäleirille ja miksei kännykkää oteta leireille mukaan ja kerätäänkö ne puukot lapsilta jne. Ihan siis tollasia yksinkertasia ja konkreettisia juttuja, ni ehkä sitten niitä käyttäessä rohkaistuisi avaamaan omankin aiheen.

ViestiLähetetty: 22.4.2005 21:29
Kirjoittaja katjuska
Moiks vaan! :D Mä vihdoin sain raahattua itteni tähän koneen äärelle ja jopa rekisteröidyttyä tänne sivuille. Ei siinä vierähtänytkään ku muutama kuukausi.. Joo, mut nää sivut on tosi hienot, ja tää keskustelufoorumi ihan huippu. Vähän vähän tietty on keskustelijoita, mut luotan vakaasti siihen, et meno paranee ku aikaa ehtii kulua. Oon optimistinen, vaiks se ei mun perusluonteenpiirteisiin kuulukaan. :wink:

OLEN HENGISSÄ!!!

ViestiLähetetty: 4.5.2005 20:04
Kirjoittaja 373730
:lol: MAHTAAKO TÄÄLLÄ OLLA KETÄÄN KUULOLLA! OLEN VIHDOIN SAANUT UUDEN KONEEN JA OIKEIN MOOTTORIPAANAN, JOKSIKIN LAAJAKAISTAKSI TÄTÄ KUTSUVAT.. JOTEN NÄIN, NYT SAATTAVAT IHMISET SAADA VASTAUKSIA MULTAKIN!
MUKAVAA KESÄÄ KAIKILLE!!!