Sivu 1/1

Keskustelualue päivitetty

ViestiLähetetty: 26.7.2007 21:44
Kirjoittaja josu
Keskustelualue on pävitetty! Ehkäpä joku jo on kerennyt tämän päivän aikana huomaamaan keskustelualueella vilahtaneista spämmiviesteistä. Ehkäpä aktiivisemmat yritti niitä poistaa keskustelualueelta. Minäkin yritin, mutta sain vaan valitusta, ettei sellaista aihetta ole ... Siis MITÄ!

Joo siis jokinnäkönen reikä taas tuossa keskustelualueen ohjelmassa. Nyt se on taas päivitetty uusimpaan versioon. Eikä tälläkään kertaa aivan kivuitta vaan taas sain ihmeellisiä virheitä.

Jos huomaatte keskustelualueessa outouksia, ilmoitelkaapa niistä. Mulla o vähä sellane kutina, et jotain ehkä saatto hajota, mut en vielä ainakaan löytänyt =D

Toivotaan, että päivitys ehkäisi tämän uuenlaisen hankalemman spämmin ilmestymisen. Tuota kun ei saanut keskustelualueen kautta poistettua vaan piti ihan käsin se tuolta palvelimen puolelta pois kitkeä :< No katellaan

ViestiLähetetty: 28.7.2007 12:39
Kirjoittaja josu
Toivossa on ihan hyvä elää... Tälläkin kertaa mun toiveet pirstoutui julmsti, kun vajaa päivä päivityksestä ja kaksi uutta spämmiä ilmaantunut keskustelualueelle.

Nyt tosiaan etusivun "uusimmat keskustelut" -listaan johtajille näkyy ekstrapalkki "poista spämmiä". Yritin leikkiä niin, että vain vieraiden kirjoittajien viestit voi poistaa, mutta ei rekisteröityneiden.

Katotaan joudunko tekemään jatkossa tähän periaatteeseen muutoksia.