Sivu 1/1

Roskaposti vähentynyt?

ViestiLähetetty: 18.8.2006 13:38
Kirjoittaja josu
Ploppa!

Tuossapa noin vajaa kuukausi sitten lähes menetin hermoni, kun sähköpostiini tulvi roskaa hillittömästi ja posteista noin puolet oli lähetetty kolkankavijat.fi osoitteeseen. Jotku johtajistakin ottivat yhteyttä jo häiritsevän roskapostin tiimoilta..

No joitakin viikkoja sitten (ehkä kolme tai vähempi) virittelin weppisivuille syheemin, joka piilottaa sähköpostiosoitteet epämääräiseksi tekstimössöksi ja selaimessa se näkyy ihan oikeanlaisena.

Vihdoin asiaan. Musta vähän tuntuu, että roskapostin määrä olisi vähentynyt. Tosin ehkäpä ne postaajat on kesälomilla tahi sitten vaan kuvittelen. Onkohan kellään samansuuntaisia tuntemuksia tahi sitten ihan päin vastaisia?

No jatketaampa tästä ...

ViestiLähetetty: 22.8.2006 15:04
Kirjoittaja Kata
Heips..

Kyllä mun mielestä toi roskapostin määrä on vähentynyt.. :?

Kävin viimeviikon keskiviikkona edellisen kerran ennen tätä päivää ja nyt on tiistai.. mulle oli tullut kolme roskapostii.. :)


Kesän aikana niitä tosiaan tuli enemmän, tai ainakin luulen, kävin kyll aika harvoin, mutta kun kävi, nn ntä ol jotan kakskmmentä ainakin..

Näppämstön kans vähän ongelm, so epäselkes.. :roll:

ViestiLähetetty: 19.11.2006 01:27
Kirjoittaja sari.korsimo
Voi voi, mutta kun ei todellakaan ole vähentynyt. Siis mulle ei ole koskaan eikä mihkään muuhun sähköpostiin tullut nääääin paljon roskapostia.

Siis tällä hetkellä kymmenen roskapostia päivässä ei riitä mihinkään, ja musta tuntuu, että mitä useemmin päivässä lukee postia, niin sitä enemmän sitä tulee.

Enkä oikein tiiä miten niistä pääsis eroon. Yhtään en niitä oo availlut, mutta kyllä niitä nyt alkaa jo aika häiritsevissä määrin tulemaan. :evil:

ViestiLähetetty: 19.11.2006 14:33
Kirjoittaja anna.oikarinen
Mullaki on kyllä roskapostin määrä pysyny aika vakiona, en oo mitään suurempaa muutosta huomannu, ainakaan parempaan suuntaan. :roll:
On se kumma ku alussa ku laatikon otti käyttöön, niitä ei tullu paljo yhtään ja nyt sitten tulee jo ihan tasaseen tahtiin.

ViestiLähetetty: 19.11.2006 15:31
Kirjoittaja josu
Myönnettäköön, että nyt tuo roskapostin määrä on kiihtynyt tasaseen tahtiin. Teillä kun on noita oikeita laatikoita, niin foorumilta löytyvän http://www.kolkankavijat.fi/forum/viewtopic.php?t=39 ohjeen mukaan sitä voipi säätää herkemmälle.

Tuossa ohjessa oleva poisto raja tuntuu melkosen korkealta. Ku kahtelee niit viestien lähteitä ni sielt löytää sen millasella spämmiasteella ne on leimattu.

Mut jooh. Kokelkaa kestää. Yritän mietiskellä jotain