Sivu 1/1

Vihaan spämmääjiä!

ViestiLähetetty: 24.10.2006 16:49
Kirjoittaja josu
Ne ei jätä mua rauhaan. Roskaavat meidän tassuttelusivuja! Arvostaisin jos viittisitte aina silloin tällöin vilkasta tuota sivua. Lisäsin sinne (rumat) poista-linkit eli jokanen johtaja saa mahollisuuden osallistua siivoamiseen. Teen fiksumman ratkasun kuhan kerkeisin pähkäilemään. Samoin pitäisi pähkäillä tätä foorumin kohtaloa.

Re: Vihaan spämmääjiä!

ViestiLähetetty: 9.7.2008 10:39
Kirjoittaja helenasiivone
Tosiaan,

Noita tassutteluja vois silloin tällöin käydä tsekkaas - juhannuksen jälkeisen parin viikon aikana sinne oli ehtinyt kertyä 57 kappaletta spämmejä, jotka ei tod. liity mitenkään meidän toimintaan tai mtn. :? :? Ilmeisesti päivittäin tulee lisää, tai ainakin nyt parina päivänä oon niitä poistellut.

Re: Vihaan spämmääjiä!

ViestiLähetetty: 10.7.2008 23:45
Kirjoittaja josu
Kiitokset Helenalle.

Olen itse ennättänyt havaitsemaan noin viisi roskapostitusta tuonne. Pitää tarkistaa tuota spämmieston ideaa ja hieman vielä jopa jalostaa... Nyttehän se on yksinkertaisuudessaan niin, että kun lomake luodaan sinne piilotetaan avain, joka tallenataan vastaavasti kantaan. Kun lomake postitetaan tarkistetaan, että löytyykö lomakkeen avainta kannasta, joka ei ole liian tuore (tuoreempi kuin 10 sekunttia sitten luotu) tai liian vanha.

Ainoastaan kelvollista avainta vastaan saa jättää viestin.. Tosin tämä nyt ei tunnu olevan ihan aukoton systeemi :)

Re: Vihaan spämmääjiä!

ViestiLähetetty: 11.7.2008 19:53
Kirjoittaja josu
Virittelin taas hieman tätä spämmisuodatinta. Toivottavasti tämä nyt auttaisi. Lisäsin sinne vielä yhen jipon johon toivon spämmirobottien tarttuvan, mutta joka ei ole ihmissilmälle näkyvissä.

Jos havaitsette tassutteluissa vielä spämmiä niin vihjaskaa täällä, ni tiedän että mun viritelmillä ei ollut toivottua tulosta