Roskaposti vähentynyt?

Lähinnä virheilmoitukset jotka esiintyy johtajien toiminnoissa tai johtajille näkyvien toimintojen kehittely yms

Roskaposti vähentynyt?

ViestiKirjoittaja josu » 18.8.2006 13:38

Ploppa!

Tuossapa noin vajaa kuukausi sitten lähes menetin hermoni, kun sähköpostiini tulvi roskaa hillittömästi ja posteista noin puolet oli lähetetty kolkankavijat.fi osoitteeseen. Jotku johtajistakin ottivat yhteyttä jo häiritsevän roskapostin tiimoilta..

No joitakin viikkoja sitten (ehkä kolme tai vähempi) virittelin weppisivuille syheemin, joka piilottaa sähköpostiosoitteet epämääräiseksi tekstimössöksi ja selaimessa se näkyy ihan oikeanlaisena.

Vihdoin asiaan. Musta vähän tuntuu, että roskapostin määrä olisi vähentynyt. Tosin ehkäpä ne postaajat on kesälomilla tahi sitten vaan kuvittelen. Onkohan kellään samansuuntaisia tuntemuksia tahi sitten ihan päin vastaisia?

No jatketaampa tästä ...
Joonas Suominen [Johtaja @ Kokä]
josu
Sivuston ylläpitäjä
 
Viestit: 254
Liittynyt: 15.1.2005 16:35

ViestiKirjoittaja Kata » 22.8.2006 15:04

Heips..

Kyllä mun mielestä toi roskapostin määrä on vähentynyt.. :?

Kävin viimeviikon keskiviikkona edellisen kerran ennen tätä päivää ja nyt on tiistai.. mulle oli tullut kolme roskapostii.. :)


Kesän aikana niitä tosiaan tuli enemmän, tai ainakin luulen, kävin kyll aika harvoin, mutta kun kävi, nn ntä ol jotan kakskmmentä ainakin..

Näppämstön kans vähän ongelm, so epäselkes.. :roll:
Katariina Siivonen [Johtaja @ Kokä]
Kata
 
Viestit: 34
Liittynyt: 15.1.2005 16:35

ViestiKirjoittaja sari.korsimo » 19.11.2006 01:27

Voi voi, mutta kun ei todellakaan ole vähentynyt. Siis mulle ei ole koskaan eikä mihkään muuhun sähköpostiin tullut nääääin paljon roskapostia.

Siis tällä hetkellä kymmenen roskapostia päivässä ei riitä mihinkään, ja musta tuntuu, että mitä useemmin päivässä lukee postia, niin sitä enemmän sitä tulee.

Enkä oikein tiiä miten niistä pääsis eroon. Yhtään en niitä oo availlut, mutta kyllä niitä nyt alkaa jo aika häiritsevissä määrin tulemaan. :evil:
Sari Korsimo [Johtaja @ Kokä]
sari.korsimo
 
Viestit: 55
Liittynyt: 15.1.2005 16:35

ViestiKirjoittaja anna.oikarinen » 19.11.2006 14:33

Mullaki on kyllä roskapostin määrä pysyny aika vakiona, en oo mitään suurempaa muutosta huomannu, ainakaan parempaan suuntaan. :roll:
On se kumma ku alussa ku laatikon otti käyttöön, niitä ei tullu paljo yhtään ja nyt sitten tulee jo ihan tasaseen tahtiin.
Anna Oikarinen [Johtaja @ Kokä]
anna.oikarinen
 
Viestit: 30
Liittynyt: 15.1.2005 16:35

ViestiKirjoittaja josu » 19.11.2006 15:31

Myönnettäköön, että nyt tuo roskapostin määrä on kiihtynyt tasaseen tahtiin. Teillä kun on noita oikeita laatikoita, niin foorumilta löytyvän http://www.kolkankavijat.fi/forum/viewtopic.php?t=39 ohjeen mukaan sitä voipi säätää herkemmälle.

Tuossa ohjessa oleva poisto raja tuntuu melkosen korkealta. Ku kahtelee niit viestien lähteitä ni sielt löytää sen millasella spämmiasteella ne on leimattu.

Mut jooh. Kokelkaa kestää. Yritän mietiskellä jotain
Joonas Suominen [Johtaja @ Kokä]
josu
Sivuston ylläpitäjä
 
Viestit: 254
Liittynyt: 15.1.2005 16:35


Paluu Johtajiston virheet + ideat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron