Loading
Sisältö
Login

Kyyhkyt

perustiedot tarpojat (tytöt ja pojat) 2001 syntyneet
Kokoontuminen tiistaisin klo 18.00-19.00, Lemu
Johtajat

Kyyhkyt aloittivat partiotaipaleensa syksyllä 2008. Tällä hetkellä seikkailijavartioon kuuluu 10 aktiivista seikkailijaa ja kolme sampoa. Vartioilloissamme kokoontuu vikkeliä sekä vauhdikkaita seikkailijoita, eikä ääntäkään ja innostusta puutu kokoontumisistamme.

Syksyn 2012 tapahtumia

Kyyhkyjen oma retki suuntautui Kolkankylään 16.-18.11.2012. Kyyhkyt kirjoittivat jutun retkestä, tässä tunnelmat ja kuulumiset viikonlopulta: Kyyhkyt mökkeilivät


Syksyn 2011 tapahtumia

5.-6.11.2011 Kyyhkyjen inkkariretki, retkellä suoritetaan inkkari-merkki, johon kuuluu inkkarimaisia leikkejä, tutustumista intiaaneihinja mm. jousipyssyn valmistaminen. Retkikirjeet on jaettu seikkailijoille.

6.12.2011 itsenäisyyspäiväkirkko Askaisissa, Kyyhkyjen lupauksenanto.


Sudenpentuajan tapahtumia

Kyyhkyt ovat nyt viimeistä kevättä sudenpentuina, syksyllä siirrytään seikkailijoihin.

Kevät 2011 on alkanut vauhdikkaasti. Ohjelmassamme on ollut leikkejä, lautasmalleja sekä lämpimiä voileipiä. Osallistuimme myös sudenpentyujen pulkkailutapauhtumaan Mynämäessä.

Kyyhkyt retkeilivät marraskuussa 2010 Sorsien kanssa.

Syksyn 2010 toiminta laitettiin käyntiin koko lippukunnassa yhteisellä aloitustapahtumalla iltanuotiolla Mäntylässä. Syksyn eka kerta meni pitkälti tutustuessa ja leikkiessä. Toisella kerralla oli talkoilua koululla, jättipalsamien repimistä ojista.

Muistelmia ensimmäisen vuoden retkeltä, kun Kyyhkyt lähtivät päiväretkelle laavulle 18.10.2008, Veraisiin:

"Retkiaamu koitti aurinkoisena ja pääsimme lähtöpaikalle, Veraisten koululle, pakkasimme yhteiset tavarat reppuihimme, jonka jälkeen suuntasimme matkamme kohti laavua. Laavulle saavuttuamme pidimme pienen evästauon, jonka jälkeen lähhimme etsimään viirillemme viirikeppiä. Aikamme harhailtuamme löysimmekin viirikepin, jonka kelpuutimme.

Kun tulimme takaisin laavulle hakemasta viirikeppiä, niin oli aika ruveta valmistamaan ruokaa trangialla. Ruuaksi meillä oli kolkkamössä. Kun ruoka oli valmistettu ja syöty, niin koitimme kaataa puuta, siis olimme puunkaatoa, mutta eipä ainakaan sillä kertaa voimat riittänee, puuta ei siis saatu kaadettua, toivottavasti onnistuu ensikerralla.

Pääsimmepä myös sukeltamaan valokuvauksen ihmeelliseen maailmaan. Ja niin se aika vain riensi ja oli otettava suunta kohti Veraisten koulua ja retken päätöstä. - KS"

Etusivu >Toiminta >Ryhmät > Kyyhkyt >
Sisältö