Loading
Sisältö
Login

Fossiilit

perustiedot aikuiset (tytöt ja pojat) 1900-1999 syntyneet
Kokoontuminen perjantaisin klo 18.00-19.00, Lemu
Johtajat

Aikuisten oma vartio Fossiilit aloitti toimintansa syksyllä 2014. Tavoitteenamme on opetella uusia & kerrata vanhoja (partio)taitoja ja kokoontua epäsäännöllisen säännöllisesti.

Fossiilien kokoontumisiin mukaan on tervetulleita kaikki lippukunnassa puuhailevat johtajaikäiset. Kuulumisia menneistä kerroista ja tulevia suunnitelmia tässä:

Seuraavaksi: Room Escape
Otamme haasteen vastaan ja pyrimme pääsemään ulos suljetusta huoneesta!

15.10.2015 Paperinarupalloja, vj Maaret & Helena
Kokoonnuttiin Turussa suunnittelemaan seuraavia puuhiamme ja joulumyyjäisiä. Askarreltiin siinä samassa paperinarupalloja. Onnistui hyvin ja keittiössä oli illan päätteksi näky kuin askartelemassa olisi ollut sudenpentulauma.

13.-14.6.2015 Nuuksio
Vartiomme suuntaa Nuuksion Kansallispuistoon viettämään viikonloppua retkeillen. Mukaan lähdössä seitsemän urheaa Fossiilia!

14.5.2015 Suunnittelukokous, vj Eveliina
Kokoonnuimme Turussa Partiotoimistolla ja suunnittelimme kesän retkeä. Reitti, varusteet, aikataulut, ruoat ja majoitus suunniteltu. Geokätkötkin on paikannettu. Vielä ennen retkeä tapaamme ja sovimme ruoan kuivatuksesta: tavoitteenamme on syödä retkellä yksi ateria, jonka raaka-aineet on itse kuivattuja.

13.3.2015 Keilailua, vj Helena
Perjantaina 13. päivä maaliskuuta ratkotaan Fossiilien keilamestaruus Raisiossa. Tavoitteena pysyä palloinemme omilla radoilla.

30.1.2015 Saippuan valmistusta, vj Maaret
Tavattiin tällä kertaa Turussa, mutta paikalla ennätysmäärä Fossiileita. Illan tuotoksena noin 50 erikokoista, -muotoista, - väristä ja -tuoksuista saippuaa. Hyvä me!

28.10.2014 Kynttilöitä kololla, vj Mia
Kokoonnuttiin Askaisten srk-talolle valmistamaan kynttilöitä glögi ja piparkakkutarjoilujen kera. Ihan Havin kilpailijoita meistä ei vielä tullut, kynttilöissä näkyy oman kädenjälki. Kehitimme myös aluksi paloturvallisen kynttilän - jos sinne jää vettä sisälle niin se sammuu ihan itsestään sitä polttaessa! Kuvia kynttilöistä

6.9.2014 Loimulohta Laavulla, vj Eveliina
Ensimmäinen kokoontuminen suuntautui Lemussa Veraisten laavulle, jossa valmistettiin Loimulohta ja suunniteltiin tulevaa toimintaa. Kuvia ja kuulumisia: http://www.kolkankavijat.fi/uutiset/696

Etusivu >Toiminta >Ryhmät > Fossiilit >
Sisältö