Loading
Sisältö
Login
Uusi partiovuosi alkaa! (19.8.)
Alkaa Loppuu Paikka Johtaa
19.08.2014 Mntyl, Lemu Hanna Vesterinen

uskalla-kokea.jpg
Uskalla kokea - uusi partiovuosi alkaa!

Partio on täynnä tekemistä, uusia asioita ja elämyksiä, ystävyyttä ja naurua. Partiolaiset itse kokevat harrastuksensa elämäntavaksi. Jotain hurjan koukuttavaa partiossa on. Tule ottamaan selvää, mitä!

Partiossa voi tosiaan tehdä lähes mitä vain. Kaikki 7 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita mukaan. Viikoittaisissa koloilloissa tehdään aktiviteetteja, jotka rakentuvat erä-, leiri- ja kansalaistaidoista, johtamisesta sekä sosiaalisuuden ja luovan ajattelun taidoista.

IMG_9399_v1.jpg?m=1375089592
Erilaisia aktiviteetteja tekemällä opitaan uutta ja valmistaudutaan partioretkiin, -kisoihin, -leireihin ja -vaelluksiin. Yksikään partiolainen ei seuraa vierestä, vaan kaikki pääsevät oppimaan itse tekemällä. Partio-ohjelma, se mitä partiossa viikoittain tehdään, on nousujohteista: pienimmät partiolaiset opettelevat turvallista tulitikun käyttöä, kun isoimmat saattavat vastata jo koko leirin paloturvallisuudesta tai viestinnästä. Partiossa oppii huomaamatta monenlaisia taitoja ja haalii tietoja, joita voi hyödyntää muuallakin elämässä.

Lue lisää mitä partio voikaan tarjota: TurkulainenKolkankävijöiden partiosyksy alkaa yhteisellä illanvietolla Lemun Mäntylässä (Monnoistentie / heti Lemun kirkon jälkeen vasemmalle) tiistaina 19.8. klo 18 alkaen. Ohjelmassa on partiomestarikisailua, makkaranpaistoa ja uusien jäsenten ilmoittautumista. Tervetulleita mukaan ovat kaikki uudet ja vanhat jäsenet perheineen. Tervetuloa!

Lähetä tapahtumasta kalenterivaraus sähköpostiisi

sähköpostiosoite:

http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/Uusi partiovuosi alkaa!

Etusivu >Toiminta >Tapahtumat > Uusi partiovuosi alkaa! (19.8.)
Sisältö