Loading
Sisältö
Login
Paraati (3.5.)
Alkaa Loppuu Paikka Johtaa
03.05.2015 Turku Helena Siivonen

Lounais-Suomen Partiopiirin
PARTIOPARAATI
Turussa sunnuntaina 3.5.2015

Toukokuisena sunnuntaina Kolkankävijät kokoavat rivistönsä ja suuntaavat Suomen Turkuun, sillä vuorossa on jälleen perinteinen partiolaisten kevätparaati. Sunnuntaipäivän 3.5.2015 aikataulu ja ohjelma on seuraava:

11:00 Bussi lähtee Askaisista Askaistentien ja Velkuantien risteyksestä. Bussipysäkeiltä otetaan kyytiin partioasuiset Kolkankävijät.

11:15 Bussi on bussipysäkillä Lemun paloaseman edessä, josta jatkamme Turkuun. Ei pysäköidä kenenkään autoja palokunnan pihaan, vaan esimerkiksi Salelle.

12:00 Kokoamme marssirivistöt Turussa, harjoittelemme, syömme lippukunnan tarjoamat eväät ja siirrymme Tuomiokirkolle.

14:00 Paraatijuhla Tuomiokirkolla alkaa.
Paraati on ohi viimeistään klo 16:00, riippuen marssijärjestyksestä. Bussi lähtee välittömästi marssin ja lippukunnan tarjoamien jätskien jälkeen Turusta paluumatkalle samaa reittiä.

17:00 Partiojohtajien paraatijuhla VPK-talolla.

Asuna kaikilla on partioasu: partiopaita (sudenpennuilla tummansininen collegepusero), partiohuivi, päässä baretti (sudareilla väiski) ja tummansininen/ musta alaosa ja tummat kengät. Kuten aiempinakin vuosina, aktiivisin marssiin osallistuva ryhmä palkitaan ja vain osallistumalla marssimerkki paidan rinnuksessa kasvaa!

Tule sinäkin mukaan! Palauta ilmoittautumislappu viimeistään keskiviikkona 29.4.2015 ryhmänjohtajallesi, joka antaa myös tarvittaessa lisätietoja.

Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi paraatiin!
Helena Siivonen
Lippukunnanjohtaja

Ps. Viime vuodesta viisastuneena: voit halutessasi ottaa mukaan myös läpinäkyvän kertakäyttösadetakin sateen varalta, vaikka aurinkoa me olemme tällekin vuodelle tilanneet paraatisunnuntaille! :)

Perinteinen partioparaati Turussa sunnuntaina 3.5.2015

Tapahtumaan liitetyt tiedostot
Tiedosto Tyyppi Koko Lisätty Lähettäjä
Paraatikutsu 2015 .pdf 214 kb 2015-04-13 10:19:54 Helena Siivonen

Lähetä tapahtumasta kalenterivaraus sähköpostiisi

sähköpostiosoite:

http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/Paraati

Etusivu >Toiminta >Tapahtumat > Paraati (3.5.)
Sisältö