Loading
Sisältö
Login
L-SP sudenpentukisat (21.5.)
Alkaa Loppuu Paikka Johtaa
21.05.2011 Turku L-SP, Tuhat

supekisa_logo.thumbnail.gif
Hei sinä reipas ja reilu sudenpentu!

Jokainen meistä on jossain hyvä. Ehkä olet hyvä laskemaan, lukemaan tai vaikkapa piirtämään? Tai ehkä osaat suunnistaa tai sytyttää upean nuotion? Tämän vuoden sudenpentukisassa sinä pääset näyttämään omat taitosi ja hyödyntämään niitä koko pentueen hyväksi. Tervetuloa kisaamaan!

Lounais-Suomen partiopiirin sudenpentukisat TAITAVA SUDENPENTU järjestetään Turussa 21.5.2010

Kolkankävijöiden sudenpennut lähtevät mukaan aikakonematkalle ja leikkimieliseen kisaan. Sudenpentukilpailu on päiväretki, jonka aikana tehdään yhdessä lauman kanssa partio-ohjelmaan perustuvia ja ryhmän yhteishenkeä kohottavia tehtäviä. Laumalla on mukana aikuinen saattaja, mutta hän ei osallistu tehtävien tekemiseen kilpailun aikana.

Kisa käydään Turussa ja kilpailun järjestää Lounais-Suomen Partiopiiri. Kisassa on siis mukana pentueita ympäri partiopiiriämme. Lippukunta maksaa pentueiden osallistumismaksun (30 euroa/pentue).

Sitovat ilmoittautumiset palautetaan 8.4. mennessä alla olevalla lomakkeella ryhmänjohtajalle tai lippukunnan postilaatikkoon (Lemun Paloaseman pihalla). Ilmoittautuneille toimitetaan lisätietoa myöhemmin.

Kisakutsu Lounais-Suomen Partiopiirin sivuilla

Tapahtumaan liitetyt tiedostot
Tiedosto Tyyppi Koko Lisätty Lähettäjä
Sudenpentukisat 2011 .pdf 34 kb 2011-03-14 12:54:04 Eveliina Virtanen

Lähetä tapahtumasta kalenterivaraus sähköpostiisi

sähköpostiosoite:

http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/L-SP sudenpentukisat

Etusivu >Toiminta >Tapahtumat > L-SP sudenpentukisat (21.5.)
Sisältö