Loading
Sisältö
Login
Sininen Krpp (18.11.)
Alkaa Loppuu Paikka Johtaa
18.11.2007 Turku ATP

Luotettavasta lähteestä olemme saaneet kuulla, että jo aikamiehen ikään ehtinyt Sininen Kärppä on nähty liikkeellä Turun kaupungissa. Auran Tähti Pojat kutsuvatkin kaikki mukaan salapoliisitaitoja vaativaan kärppäjahtiin. Kärpän metsästysaika on 18.11.2007.

Ilmoittautua voivat kaikki lippukuntien luonnolliset vartiot ja venekunnat (vartiolaisten sarja) ja muut partiolaiset (avoin sarja). Joukkueen kokoa ei ole rajattu.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.sininenkarppa.fi tai sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen@sininenkarppa.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.11.2007. Kilpailumaksu on 10 EUR ja maksuohjeet löytyvät kilpailusivuilta.

Lisätietoja kilpailusivuilta www.sininenkarppa.fi tai kilpailunjohtajalta, Maija Ruokonen p. 040-511 7434.


... ja kaikki Kärppäjahtiin haluavat kolkankävijät ilmoittautuvat 7.11. mennessä joko kisavastaavalle tai Lemun kolon seinällä olevaan ilmoittautumislistaan. Jos olette koonneet sopivan kokoisen ja näköisen kisaedustusjoukkueen itse, voitte toki ilmoittautua myös suoraan. Lippukuntammehan tukee kisatoimintaa ja maksaa siis osallistumismaksun.

Kyseessä on "ei niin vakavamielinen" kaupunkisuunnistus Turun keskustassa, joten jos et ole vielä käynyt testaamassa kisakuntoasi tämän vuoden aikana niin nyt siihen on oiva tilaisuus!


Näillä näkymin kärppäjahtiin on osallistumassa Kolkankävijöistä kolme kisavartiota

Lisätietoja KiVa Eveliinalta.

Lähetä tapahtumasta kalenterivaraus sähköpostiisi

sähköpostiosoite:

http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/Sininen Krpp

Etusivu >Toiminta >Tapahtumat > Sininen Krpp (18.11.)
Sisältö