Loading
Sisältö
Login

Syysretki SpeciaL 13

Viikonloppuna vietettiin Specialeja 50 v synttäreitä, kun Kolkankävijöiden ja Mietoisten Kolopuutinttien seikkailijat ja tarpojat johtajineen retkeilivät Mietoisten Kumiruonassa. Molemmat lippukunnat täyttävät tänä vuonna 25 vuotta ja viimeiset juhlat järjestettiin yhteisellä syysretkellä.

20131027_SpeciaL_ev_011.JPG?m=1382950042
Perjantai-iltana ohjelmassa oli retkipaitojen painatusta ja Kolopuutinttien iltaohjelma, jossa päästiin rautatieaseman tunnelmiin - Miekkojen kolo kun oli pitkään vanhalla rautatieasemalla. Iltaohjelmassa tutustuttiin Kolopuutinttien historiaan ja perinteisiin. Edes yöjumpat ei väsyttäneet retkeilijöitä, vaan hiljaisuuden tuloa odoteltiin yön pikkutunneille asti.

Lauantai oli märkä ja pimeä ja sateinen, mutta onneksi ohjelma piristi osallistujien päivää. Aamupäivällä päästiin harrastamaan sumopainia ja pelaamaan kimbleä. Lounaan jälkeen ohjelma jatkui rasteilla, joissa lippukunnat kisasivat toisiaan vastaan keräämäällä kirjaimia ja lopuksi niistä piti muodosta mahdollisimman paljon partiosanoja. Rasteilla koottiin partioaiheisia palapelejä, ratkottiin Kimin kokeita, koottiin trangiaa, hypättiin pituutta sumopainiasussa, koeteltiin tarkkuusheittotaitoja ja tehtiin haloista jakkara.

Illalla saunottiin ja iltaohjelmassa oli Kolkka-aiheinen risti-nolla peli. Pelissä piti joukkeittain valita oikeita kolkka-sukuisia sanoja, joista paljastui historiaa ja perinteitä ja joku yhteinen tehtävä. Väärän sanan valinnasta kyseinen joukkue pääsi esittämään Laurentsiaa toisille. Iltapäättyi ylläriin: elokuvaan ja poppareihin.

Sunnuntain juhlittiin synttärireitä, syötiin 50 v kakkua ja tietovisailtiin lippukunnanjohtajien tekemillä lpk-aiheisilla kysymyksillä. SpeciaL 14 päättyi lipunlaskuun, josta lähdettiin kotimatkalle. Ensimmäiset kuvat retkestä löytyy kuvagalleriasta ja lisää tulee varmasti lähiaikoina!

Eveliina Virtanen 31.10.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö