Loading
Sisältö
Login

Luoteisväylä 06

Kokän kesäleiri Luoteisväylä 06 alkaa olla loppusuoraa ja muutamia yksityiskohtia vaille valmis. Leirille ilmoittautui määräaikaan mennessä 27 sudenpentua 14 vartiolaista ja 14 johtajaa/vaeltajaa.Tänään julkaistu leirin pelastussuunnitelma löytyy tapahtumista kohdasta kesäleiri.

Kolkankävijät julkaisi tänään historiansa ensimmäistä kertaa järjestämäänsä tapahtumaa koskevan pelastussuunnitelman. Suunnitelman laatiminen on ollut tapahtumien osalta lakisääteistä jo vuoden 2004 alusta, mutta erilaiset pelastuslain tulkintaepäselvyydet ovat viivyttäneet suunnitelmien tekoa leiri- ja retkitapahtumien osalta.

Suunnitelma saa varsinaisen merkityksensä vasta kun leirillä toimivat johtajat ovat siihen tutustuneet ja heille annetaan pieni turvallisuuskoulutus ja pelastussuunnitelman esittely ennen Luoteisväylä 06 kesäleirin alkua maanantaina 31.7..

Juuri Kolkankävijöille suunnitelman teon tekee etuoikeutetuksi tosiasia, että olemme olleet laatimassa myös ohjeita pelastussuunnitelman tekoon V-S pelastuslaitoksen V-SP:n kanssa.

Antti Kuparinen 29.06.2006

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö