Loading
Sisältö
Login

Uusi toimintavuosi lähti käyntiin koko lippukunnan yhteisellä tapahtumalla

Yhteensä lähes 80 kolkankävijää kokoontui aloittamaan uutta aktiivista toimintakautta yhdessä. Ensi kertaa järjestetty uusi tapahtuma kokosi koko lippukunnan Lemuun. Vartioiden, laumojen ja vaeltajaryhmien toiminnan suunnittelun ja käynnistämisen lisäksi päivään mahtui kaikille yhteistä ohjelmaa, jossa päästiin oppimaan itse tekemällä ja kokeilemalla.

Yhteiseen ohjelmaan kuului kaikille hyödyllisiä pelastusharjoituksia eri muodoissa. Sudenpennut pääsivät kokeilemaan mm. sankoruiskuilla sammuttamista ja ohjelmaan kuului myös poistumisharjoitus savun täyttämästä talosta. Vartiolaiset, vaeltajat ja johtajat pääsivät puolestaan kokeilemaan sammuttimien ja sammutuslakanoiden käyttöä ihan tositoimissa ja lähes poikkeuksetta tuli saatiinkin sammumaan. Paloautoihin pääsi myös tutustumaan päivän aikana.

Yhteisen aloituspäivän päätteeksi johtajisto kokoontui vielä pöydän ääreen yhdessä jutustelemaan tulevasta vuodesta ja sen tuomista tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Tulevaan toimintakauteen mahtuu mm. partioliikkeen juhlavuosi 2007, Rauhanrakentaja-projekti, Tammileiri, Suurjuhla sekä niin lippukunnan kuin ryhmienkin omia retkiä ja leirejä. Ja teemahan on, että partiolainen osaa!

Eveliina Virtanen 03.09.2006

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö