Loading
Sisältö
Login

Johtajiston kokous 5.11.

Johtajiston kokous eli Jofu pidettiin 5.11 Askaisten seurakuntatalolla Hmykoskien (Ville ja Liisa) jrjestmn johtajiston viikonlopun jatkoksi.

Johtajisto eli Jofu pidettiin poikkeuksellisen talvisissa olosuhteissa Askaisissa. Paikalla oli toistakymmentä Kolkankävijöiden päätöksenteosta kiinnostunutta. Jofuhan on kolkankävijöiden toiseksi merkittävin, varsinaisen kokouksen jälkeen merkittävin, demokraattinen päättävä elin.

Asialistalla oli tietenkin vakioaiheet kuulumisista ja menneistä tapahtumista. Erityisesti keskusteltiin tulevista tapahtumista ja niiden vastuuhenkilöistä. Kaikkiin ensivuoden tapahtumiin ei saatu vetäjää. Merkittävin ja akuutein ilman vetäjää jäänyt tapahtuma on Talvileiri. Toivottavasti kiinnostuneita kuitenkin löytyy sen verran, että leiri saadaan pidettyä.

Lisäksi keskusteltiin kouluttautumisesta ja koulutuksesta. Kokouksessa PJ-kurssille ilmoittautumisensa jätti 2 tulevaa partionjohtajaa. Lisäksi muillekin kursseille kiinnostuneita löytyi. Muistattehan, että kursseille on ilmoittauduttava 30.11. mennessä eli ole ajoissa ja ota yhteydessä Anttiin tai Helenaan.

Erityisesti mieltäni kokouksessa lämmitti ensi kevään partioparaatin esille ottaminen jo tässä vaiheessa. Olisi äärimmäisen upeaa nähdä uuteen jäsenennätykseensä yltänyt Kolkankävijät suurilukuisena partioparaatissa ensi keväänä. Asiaa jäivät valmistelemaan Antti, Anna, Sari ja Jussi.

Tarkempi muistio putkahtaa tiedostoalueelle kunhan Eveliina sen saa kirjoitettua. Seuraava Jofu on tammikuun 14. päivä Lemussa. Jos haluat jättää kehitysideoita Jofun parantamiseksi ota ihmeessä yhteyttä niin katsotaan mitä on tehtävissä.

Oli kyllä hyvä kokous kiitos siitä kaikille läsnä olleille!

- Antti-

Antti Kuparinen 05.11.2006

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö