Loading
Sisältö
Login

Partion uusi graafinen ilme

uutiskuva

Suomen Partiolaiset julkaisi jäsenkokouksessaan Lahdessa 19.11.2006 uuden graafisen ilmeensä ja uuden Partio-Scout tunnuksen. Tunnus on kaikkien käytettävissä. Varsinais-Suomen Partiopiirin hallitus päätti 21.11.2006 alkaa käyttää tunnusta omassa sisäisessä ja ulkoisessa paperiviestinnässään.

V-SP:n piirinhallitus päätyi yksimielisesti käyttämään viikonloppuna julkaistua uutta graafista ilmettä. Uuteen lookkiin voi tutustua seuraavassa linkissä: http://www.partio.fi/julkaisut.php?taso_id=243 Käytännössä tämä takoittaa sitä, että jatkossa piiriltä tulevassa paperipostissa käytetään uudella tunnuksella varustettua kirjepaperia ja kirjekuoria yms.. Nettitiedottamiseen tunnuksella ei ainakaan tässä vaiheessa ole mitään vaikutusta.

Tarkoituksena on saada partiolle yhtenäinen ilme kaikkialla. Toisin sanoen partio tunnettaisiin aina samankaltaisesta logosta, jonka osana piirin, lippukunnan, vartion tai vaikkapa keskusjärjstön nimi.

Uuden tunnuksen hienouksiin kuuluu, että sitä saa ja voi käyttää ihan kuka vaan partiotiedottamisessaan. Toisin sanoen esimerkiksi Kolkankävijät voisivat ottaa tunnuksen käyttöönsä omassa paperitiedottamisessaan. Aiheesta on avattu keskustelu keskusteluosioon.

Antti Kuparinen 21.11.2006

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö