Loading
Sisältö
Login

Rauhanrakentajan vuosi 2006

Maailman partiolaisten vuoden 2006 Rauhanrakentaja-hankkeen tavoitteena on ollut, ett jokainen partiolainen tiet, miten omalla kohdallaan voi edist rauhan syntymist. Lippukunnittain Rauhanrakentajaa on toteutettu kukin omalla tavallaan, ja nyt aika kertoa niist muillekin.

Rauhanrakentaja-vuosi lähestyy loppuaan, vaikka vieläkin on aikaa osallistua hankkeeseen. Vuoden voi päättää vaikka joulurauhan merkeissä, johon löytyy ohjelmavinkkejä Rauhanrakentajan verkkosivuilta.

Kolkankävijät ovat myös vuoden mittaan toiminnassaan huomioineet Rauhanrakentaja-hankkeen ja ohjelmaa on toteutettu niin lippukunnan kuin ryhmienkin omissa tapahtumissa. Keväällä askarreltiin ahkerasti rauhankortteja, joita lähetettiin maailmalle ja paluupostissa saatiin iloisia rauhanaiheisia viestejä läheltä ja hiukan kauempaakin. Lippukunnan kesäleirillä lähetettiin ilmaan rauhanpalloja, joihin oli liitetty luonnonrauhaan liittyviä ajatuksia. Saimme myöhemmin yhteydenottoja viesteist eli rauhansanomamme levitys oli onnistunutta. Syksyllä puolestaan Rauhanrakentajaan tutustuttiin vartioiden retkipäivässä, jonka ohjelma oli koottu rauhanrakentajan käsikirjasta.

Rauhanakentaja-hankkeen raportointi osa partioliikkeen 100 v juhlavuotta 2007.

Eveliina Virtanen 16.12.2006

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö