Loading
Sisältö
Login

Tilastoja viime vuoden toiminnasta

Kolkankävijöiden vuosi 2006 on taas laitettu luvuiksi vuosiselosteen täytön myötä. Jäsenmäärämme on viimeisen kolmen vuoden aikana kasvanut tasaisesti ja nyt ollaan rikottu tuo 180 jäsenen raja. Sudenpentuja lippukunnassa on 67, vartioikäisiä 51 ja vaeltajia parikymmentä. Tällä hetkellä laumoja on 5, vartioita 7 ja vaeltajaryhmiä 4.

Ohjelmaa on menneen vuoden aikana suoritettu aktiivisesti. Sudenpennut suorittivat 16 pikkuhukkaa, 14 hukkaa ja yhteensä 89 taitomerkkiä. Vartiolaisista puolestaan 8 riihitti III-lk:n, 3 II-lk:n ja I-luokan riihitykseen osallistui peräti 7 vartiolaista. Vartioliaset suorittivat 25 taitomerkkiä.

Johtajiston kouluttautuminen vuoden 2006 aikana oli ehkä normaalia vähäisempää, mutta lippukuntaan saatiin 1 uusi koulutettu laumanjohtaja ja 4 koulutettua vartionjohtajaa. Lisäksi yksi partiojohtaja sai Ko-Gi-kurssin (partiojohtajien jatkokurssi) hyväksytysti loppuun suoritetuksi.

Kesäleirille osallistui yhteensä 53 Kolkankävijää. Retkiä tehtiin viime vuoden aikana yhteensä 14 erilaisilla kokoonpanoilla sudenpentujen, vartiolaisten, vaeltajien ja johtajien kesken. Näille retkille osallistui noin 50 sudenpentua, 30 vartiolaista, 14 vaeltajaa ja 20 johtajaa. Lippukunnan kilpailutoiminta on ollut heikkoa, mutta 20 sudenpentua johtajineen rohkeni lähteä pt-kisoihin, ja mestaruushan sieltä oli kotiintuomisena!

Eveliina Virtanen 19.01.2007

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö