Loading
Sisältö
Login

Astetta coolimpaa meininkiä PinkkiPicnicissä

uutiskuva

Lauantaina 3.2. lähti 36 vartiota suksimaan Raision maastoon Sydänvikarockin vielä soidessa useimman päässä. Odotettavissa oli päivä täynnä sikamaisia tehtäviä ja pinkkiä asennetta, eivätkä Kolkankävijät jääneet tästä ilosta paitsi. Kuka olikaan pinkeistä pinkein??

Kysessä olivat siis Jokikylän Poikien Raisiossa järjestämät V-SP:n talvimestaruuskisat.

Sää oli mitä kaunein, vaikka lumitilannetta saatiinkiin jännittää viime päiviin asti. Niin vain lunta laduilta löytyi ja pari sataa vartiolaista lähti kiertämään Kerttulan kuntorataa ja sen varrelle ripoteltuja rasteja.

Sikamaisia asennetta testailtiin mm. juottokaukalon väsäilyllä, possugourmetin hallinnalla sekä lähes maaliviivoilla tapahtuneella sikajuoksulla.

Myös Kolkankävijöistä oli edustus näissä hullun hauskoissa kisoissa niin kisavartiona kuin rastihenkilöinäkin. Tiikerit-vartio piti omaa kisaansa onnistuneena ja kuulemma hauskaa kisassa oli ollut. Eikä kisat tulosten puolesta huonosti Tiikereiltä ollut mennytkään: vihreässä sarjassa varsinaisen sarjan ulkopuolella kisanneet Elina, Rici, Marika ja Toni keräsivät sarjansa toiseksi parhaat pisteet! Onnitellut taidokkaasti kisanneelle Tiikerit-vartiolle!!

Käykää toki itse tarkistamassa pisteet ja muidenkin vartioiden tulokset Jokikylän Poikien nettisivuilta http://www.jokikylanpojat.net/pinkkipicnic/

Kiitos vielä JoPolle onnistuneista kisoista ja rennosta tunnelmasta!

Anna Oikarinen 03.02.2007

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö