Loading
Sisältö
Login

Juhlavuosi käyntiin Tampereella

Partioliikkeen 100 v juhlavuoden avaustapahtuma järjestettiin 24.2.2007. Valtakunnallinen lippukunnanjohtajien tapaaminen kokosi Tampereelle lähes 700 partiojohtajaa yli 400 lippukunnasta. Myös Kolkankävijät olivat paikalla edustettuna ja mukana todistamassa 100-vuotisen partioliikkeen juhlintaa.

Teemalla "hyvä lippukunnanjohtaja, parempi partio" järjestetyn tapahtuman ohjelma sisälsi niin asiaa ja viihdykettä kuin myös uusia tuttavuuksia ja partiohistoriaa. Ohjelmassa päästiin tutustumaan partioliikkeen ajankohtaisiin asioihin, mm. ohjelmauudistukseen ja koulutusjärjestelmäuudistukseen. Juhlavuoden tapahtumista, kuten Suurjuhlasta, juhlaleireistä ja koulukampanjasta, oli myös saatavilla tietoa. Lippukunnanjohtajat saivat mukaansa tilaisuudessa julkistetun uuden lippukuntakansion.

Partiolaisten ohella päivän ohjelmissa esiintyi myös julkisuuden henkilöitä. Päivällä täydelle luentosalille kertoi muistoja omista vartionjohtaja-ajoistaan Idols-tuomari toimittaja Jone Nikula ja illalla tullikamarilla musisoinnista vastasi Mikko Kuustonen.

Eveliina Virtanen 25.02.2007

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö