Loading
Sisältö
Login

Kevätretkellä kisattiin sata lasissa

Ensi kertaa järjestetylle vartio-osaston kevätretkelle osallistui 18 innokasta vartiolaista sekä 9 johtajaa. Viikonloppua vietettiin Liedossa erittäin aurinkoisissa merkeissä ja lauantaipäivän ohjelmaan kuului Varsinais-Suomen Partiopiirin partiotaitokilpailut.

Viikonlopun tukikohtana toimi Partiomaja Liedossa. Retken kohokohta oli paikallisen lippukunnan, Liedon Eränkävijöiden, lauantaina järjestämät piirin kevätmestaruuskilpailut Sata Lasissa. Kisat järjestettiin Parmaharjulla ja kisoihin otti osaa yhteensä 78 vartiota (50 oranssiin sarjaan, 28 vihreään) eli Lietoon kokoontui yhteensä lähemmäs 600 partiolaista lauantaina.

Kolkankävijöistä osallistui neljä vartiota kisoihin. Tiikerit kisasivat vihreässä sarjassa ja Norpat, Apinat sekä Karhu-vartio oranssissa sarjassa. Alustavat pisteet:

  • Karhu 27,1 (18. sija oranssissa sarjassa)
  • Norpat 24,5 (20. sija oranssissa sarjassa)
  • Apinat 16,5 (kisan ulkopuolella oranssissa sarjassa)
  • Tiikerit 25,4 (kisan ulkopuolella, 16. parhaat pisteet vihreässä sarjassa)

Partiotaitokilpailuihin ei olla tähän asti osallistuttu kovinkaan aktiivisesti lippukunnassa, mutta retkellä haluttiin rohkaista vartioita kisoihin. Näissä kisoissa jokainen voittikin itsensä ja sijoituksia tärkeämpää oli kisakynnyksen ylittäminen ja kivat kisakokemukset. Toisaalta tuloksetkin olivat ensikertalaisille hyviä. Johtajat pääsivät osalliseksi kisahuumaan joko maastopäivässä tai rastihenkilöinä. Kisapäivä saikin positiivista palautetta niin vartiolaisilta kuin johtajiltakin.

Lisää kisoista ja tuloksista löytyy piirin ja kisojen nettisivuilta.

Eveliina Virtanen 16.04.2007

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö