Loading
Sisältö
Login

Aurinkoiseen Suurjuhlaan osallistui 16 000 partiolaista

Tampereella juhlittiin 8.-10.6.2007 100-vuotista partioliikett Suurjuhlassa tuhansien partiolaisten voimin.

Joukko Kolkankävijöiden vartiolaisia, vaeltajia ja johtajia osallistui Suomen Partiolaisten Suurjuhlaan. Viikonloppua vietettiin Lavialla ja Tampereella, sillä lyhyiksi jääneet yöunet, iltaohjelmat ja saunomiset koettiin Lavialla ja suurjuhlan ohjelmaan osallistuttiin Tampereen keskustassa lauantaina ja sunnuntaina.

20070610113208.jpg

Kuvaaja: Juha Honkonen / Suurjuhla 2007 / Tampere


Suurjuhla tarjosi jokaiselle ikäkaudelle omaa ohjelmaa. Vartiolaiset kokoontuivat Pyynikin harjulle yhteen Suomen kaikkien aikojen suurimpaan liveroolipeliin, josta saattoi bongata yhteensä 5000 agenttia, noitaa ja supersankaria, jotka yhdistivät voimansa Baden-Powellin pelastamiseksi. Vaeltajat puolestaan etsivät koodeja ympäri Tamperetta ja lopulta pelastivat koko Suurjuhlan. Johtajaohjelmassa oli mahdollisuus vierailla mm. museoissa, Tampereen keskustorille pystetyssä partiokylässä, tai vaikkapa Ko-Gi-tapaamisessa.

Lauantai-iltana kokoonnuttiin Ratinan Stadionille, jossa pääsimme todistamaan mm. partioliikkeen pelastamista kuten kuvasta näkyy ja ohjelmassa seurattiin myös ensimmäisen 1907 Brown Sea -saarella järjestetyn partioleirin tapahtumia. Sunnuntaiaamuna ohjelma jatkui stadionilla partiomessulla, jonka jälkeen marssittiin halki Tampereen keskustan näyttävässä partioparaatissa.

Lisää uutisia:
http://suurjuhla.hp.partio.fi/etusivu/jutut
http://www.partio.fi/?deptid=106

Uutiskuva: http://www.partio.fi/?Deptid=1027

Eveliina Virtanen 11.06.2007

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö