Loading
Sisältö
Login

Kolkansaari muuttuu BrownSean saareksi

Kolkankävijöiden perinteinen kesäleiri järjestetään tänäkin vuonna Askaisissa Kolkansaaressa. Luvassa on vuosisadan paras kesäleiri 30.7.-5.8.2007, kun saareen kokoonnutaan koko lippukunnan voimin juhlimaan 100-vuotista partioliikettä. Jo leirin nimi kertoo partiohistoriaa, sillä ensimmäinen partioleiri järjestettiin vuonna 1907 Englannissa BrownSean saarella.

normal_20060804-212846.jpg

Iltanuotiotunnelmia kesäleiriltä 2006

Kesäleirin suunnitelmat vaalivat perinteikkäitä partiotaitoja ja vartiolaisten ohjelmassa onkin luvassa mm. kädentaitoja, rakentelua, iltanuotioita, elämyksiä ja seikkailuja. Sudenpennut pääsevät tutustumaan leirille tällä kertaa vain yhdeksi päiväksi, mutta he saivat kokea oman osuutensa telttailusta ja leirielämästä jo Tammileirillä. Partioliikkeen 100 v juhlapäivä 1.8.2007 aloitetaan juhlavasti lipunnostolla ja partiolupauksien uusimisella - tietysti samanaikaisesti kaikkien muiden partiolaisten kanssa. Ja luvassa on paljon kaikkea kivaa, mutta pidettäköön tarkemmat suunnitelmat vielä yllätyksenä...

Viikonlopuksi leirimme vahvuus kohoaa reilusti yli 40 kolkankävijään. Leirille ilmoittautuneiden vartiolaisten ja sudenpentujen postiluukusta kolahtaa leirikirje lähiaikoina - siinä lisää tietoa.

Leirikuume nousee heinäkuun aikana varmasti niin nuoremmille kuin hiukan vanhemmillekin partiolaisille, mutta lääke tuohon oireiluun löytyy siis maanantaina 30.7. klo 17.30 Mannerlahdesta, kun vene suuntaa kohti BrownSean saarta. Sudenpentujen kuljetus kohti saarta starttaa lauantaiaamuna 4.8. klo 9.00 Mannerlahdesta. Leirillä nähdään!

Eveliina Virtanen 10.07.2007

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö