Loading
Sisältö
Login

Partio esittelyssä Jullas-mallileirillä Kuusistossa

Partioharrastusta, partion satavuotista historiaa ja partioleirien toimintaa esitellään elokuun lopulla Kuusiston saarella, Kaarinassa, Jullaksen kartanon mailla. Mallileirin järjestää Varsinais-Suomen Partiopiiri.

normal_20060527-095917-Jugga.jpg

Kolkankävijöiden sudenpenturetkellä 2006 liikuttiin luonnossa ja opeteltiin hyödyllisiä partiotaitoja

Jullas-mallileiri on suuren yleisön tapahtuma, jossa on mahdollisuus tutustua hienosti rakennettuun leirikaupunkiin, jollaisessa partiolaiset asuvat ja jossa partion parhaat leiriperinteet ja luonnon huomioon ottaminen ovat mallillaan.

Mallileirillä voi kokeilla erilaisia partiotaitoja ja tutustua partioharrastukseen, erilaisiin leirirakennelmiin ja Suomen Partiomuseon kokoamaan partioliikkeen 100-vuotisjuhlanäyttelyyn. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki partiotoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita 24.-26.8. klo 12-18.

Leirillä voi paistaa nokimakkaraa, tutustua meripartioaluksiin, kokeilla melomista, katsoa leirikuvien näyttelyä ja paljon muuta. Leirillä kerrotaan partion kasvatustavoitteista ja sen hyvästä suhteesta luontoon ja kestävän kehityksen tukemiseen. Ja jos partiokärpänen puraisee kävijöitä, voi leirillä myös löytää itselleen lippukunnan, jossa partioharrastuksen voi aloittaa.

Lisätietoa ja ajo-ohjeet SP:n ja V-SP:n nettisivuilta.

Eveliina Virtanen 22.08.2007

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö