Loading
Sisältö
Login

Vihreän possun mahti!

... eikun siis jahti! Kolkankävijöiden tiedotustiimi kaipaa lisää vuorovaikutteisuutta johtajiston ja sivuilla vierailijoiden kesken. Ensimmäinen tähän liittyvä tempaus on kilpailu "Vihreän possun mahti"

Tämä skaba on tarkoitettu niin sudenpennuille, vartiolaisille, vaeltajille sekä johtajille kuin muillekin sivuilla vieraileville.

Kilpailuun voit osallistua kahdella tavalla

Nopeutta vauhtia ja viel vähän nopeutta

Vastaat mahdollisemman nopeasti uutisen kirjoittajalle sähköpostitse. Viestin otsikoksi laita Vihreän possun mahti ja ilmaise viestissä nimesi ja yhteystietosi sekä oletko sudari/vartsu/vaeltaja/johtaja vai muuten vaan sivuilla vierailija. Nopeimille luvassa jotain kivaa

Taustatyötä ja turinointia

greenypiggy.gif

Toinen osio vaatii jo hieman selvittelyä. Ensimmäiseksi joudut jahtaamaan sivuiltamme vasemman palkin alla majailevan punaisen possun kaverin - vihreän possun. Vihreää possua tökkäämällä se kertoo sinulle kysymyksen. (vaatii javascriptin)

Etsi kysymykseen vastaus, joka löytyy tältä sivustolta, ja vastaa tämän uutisen kirjoittajalle sähköpostitse. Mainitse myös miltä sivulta possun löysit. Samalla voit (ei ole pakko) käyttää hitusen mielikuvitusta ja tarinoida miten possukaverukset ovat päätyneet tälle sivustolle ...

Etenkin sudenpennuille riittää pelkkä possun sijainti ja kiva tarina possuista, jollei kysymykseen tunnu vastausta löytyvän.

Nopeimmista oikeista vastauksista tai mielenkiintosiimista tarinoista taaskin luvassa jotain yllätyskivaa palkintoa.

Jahtionnea ja lepposia hetkiä toivottaapi TiedotusTiimi (tiedotustiimiläisillä ei ole oikeutta osallistua tähän kilpaan, mutta tuohon toiseen kilpailuun kylläkin.

Kolkankävijöiden osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kolkankavijat.fi

Terveisiä voi jättää vieraskirjaan sekä kysymyksiä ja turinoita voi kirjoitella keskustelualueella

Joonas Suominen 08.10.2007

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö