Loading
Sisältö
Login

Kolkankävijät sijoittui toiseksi piirin kisa-aktiivisuuskilpailussa!

Vuoden 2007 aikana yhä useampi kolkankävijä on käynyt testaamassa partiotaitojaan partiotaitokilpailuissa. Piirin syyskokouksen yhteydessä julkistettiin V-SP:n kisa-aktiivisuuskilpailun 2007 tulokset ja Kolkankävijät sijoittui hienosti 2. sijalle!

normal_pict0663.jpg

Kärppäjahti 2004 Tuomiokirkolla


Kisa-aktiivisuuskiertopalkinto jaetaan vuosittain piirin syyskokouksessa. Lippukunnan aktiivisuusprosentti lasketaan partiotaitokilpailuihin osallistuneiden partiolaisten osuudesta lippukunnan jäsenmäärään nähden (poislukien sudenpennut). Tätä prosenttilukua verrataan edellisen vuoden osallistumisprosenttiin ja eniten osallistumisaktiivisuuttaan parantanut voittaa.

Kolkankävijät sijoittui aktiivisuuskisassa hienosti 2. sijalle poika- ja sekalippukuntien sarjassa:
1. 35,6 % Mellilän Menninkäiset
2. 30,1 % Kolkankävijät
3. 25,0 % Kairankiertäjät
Tyttölippukuntien sarjan voitti Raision KilliNallit 32 % aktiivisuudella.

Kolkankävijät ovat osallistuneet vuoden 2007 ainana V-SP:n talvikisoihin (PinkkiPicnic), kevätkisoihin (Sata Lasissa) ja syyskisoihin (BileHile) sekä Hämeessä järjestettyyn Leon Lenkki ja Hilkan Kilpa -kisaan (007), joihin on osallistunut yhteensä 7 vartiota ja 32 kolkankävijää.

Lisäksi marraskuussa johtaja- ja vaeltajaikäisiä osallistuu KaRHu (Kaikki Rastit Hukassa) -autosuunnistukseen ja kaupungissa järjestettävään salapoliisikisaan, Siniseen Kärppään. Yhteensä parikymmentä kolkankävijää osallistuu siis leikkimieliseen kisailuun vielä tälläkin viikolla! Myös lippukuntamme sudenpennut ovat osallistuneet aktiivisesti kisoihin vuoden aikana; sudarit ovat koetelleet taitojaan tammileirillä järjestetyissä sudarikisoissa sekä syksyllä lippukunnan omissa SALAattIlautaNEN -kisoissa.

Eveliina Virtanen 14.11.2007

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö