Loading
Sisältö
Login

Kärppää jahdattiin Suomen Turussa

Sininen Kärppä on salapoliisitaitoja vaativa kaupungintuntemuskilpailu, joka järjestetään vuosittain Turussa. Sunnuntaina 18.11.2007 kärppäjahtiin osallistui kolme salapoliisivartiota Kolkankävijöistä.

Kärppää jahdattiin vihjeiden perusteella ja rasteilla päästiin ratkomaan leikkimielisiä ja partiomaisia tehtäviä. Päivän aikana mm. nikkaroitiin kännykkäteline kauppatorilla, laulettiin singstaria Sibeliuksen museolla, uitettiin rallivenettä Arseniuksenkatu 6:ssa, valmistettiin quesadilla trangialla Aurajoen rannalla pilvien alla, tasapainoiltiin maitokoreilla Mannerheimin puistossa ja valmistettiin tikapuut Aurinkobaletin takapihalla. Ja tietysti, toisista tehtävistä irtosi pisteitä enemmän kuin toisista - usein aika yllättävästikin.

KarppalogowhiteLR.gif

Kolkankävijöistä Hui-Hai, Murmelit ja Huskyt ottivat osaa kärppäjahtiin avoimessa sarjassa, jossa kisasi 13 vartiota ja kisan voittajalle pisteitä kertyi 75,0 p (VBH, Auran Tytöt). Kolkankävijöiden pistesaaliit olivat seuraavat:

69,3p, 5.sija, Hui-Hai (Lotta Alho, Elina Pelkonen, Marika Aulio, Eveliina Virtanen)
62,8p, 8.sija, Murmelit (Mia Lindström, Pauliina Valve, Jaana Rekola, Outi Vesterinen)
46,2p, Huskyt (Maaret Rekola, Miia Lausmäki, Susanna Halmetsalo, Jenna Tuomi, Marjut Vainio)

Kisan lopulliset tulokset löytyvät täältä.

Kotiinviemiseksi oli aimoannos iloista mieltä ja kivoja kokemuksia. Askelmittariin kertyi lukemat 24 928 - siis mukava pikku sunnuntai-iltapäiväkävely. Suosittelemme muillekin! :)

Eveliina Virtanen 19.11.2007

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö