Loading
Sisältö
Login

Tilastoja vuoden 2007 toiminnasta

On taas se aika vuodesta, jolloin laitetaan edellisen vuoden toiminta luvuiksi vuosiselosteen tytn myt.

Meitä kolkankävijöitä on tällä hetkellä yhteensä 161. Sudenpentuja on lippukunnassa on 48, vartioikäisiä 51 ja vaeltajaohjelmaa suorittavia vaeltajia 7. Jäsenmäärämme on hieman laskenut edellisestä vuodesta, ja sudenpentujen määrä on selkeimmin pienentynyt. Tällä hetkellä laumoja on 5, vartioita 7 ja vaeltajaryhmiä 1.

normal_20070614-170808-jugga.jpg

Tammileirille 2007 osallistui 42 kolkankvij


Ohjelmaa on menneen vuoden aikana suoritettu aktiivisesti. Sudenpennut suorittivat 6 pikkuhukkaa, 13 hukkaa, 16 susi-merkkiä ja yhteensä 78 taitomerkkiä. Vartiolaisista puolestaan 9 riihitti III-lk:n, 9 II-lk:n ja I-luokan riihitykseen osallistui 2 vartiolaista. Vartioliaset suorittivat 40 taitomerkkiä.

JOhtajistoa koulutettiin aktiivisesti vuoden 2007 aikana, sillä lippukuntaamme saatiin 4 uutta vartiojohtajaa, 2 laumanjohtajaa ja 2 partiojohtajaa, sekä osastonjohtajat suorittivat akela ja sampokurssin. Myös taitokoulutukseen hakeuduttiin aktiivisesti, sillä ensiaputaitojaan kertasi 4 johtajaa ja osallistuttiinpa lippukunnastamme pelastautumiskurssillekin. Nyt lippukunnastamme löytyy myös koulutusohjaajakurssin käynyt partiojohtaja, sillä sellainenkin suoritus saatiin viime vuoden aikana tilastoihimme. Jos näihin kaikkiin lukuihin lisätään kurssit, joilla on viime vuoden aikana ollut lippukuntalaisiamme kouluttamassa, saadaan yhteismääräksi lähemmäs 20 kurssiosallistumista!

Kesän leireille (Tammileiri ja BrownSea) osallistui yhteensä 60 Kolkankävijää. Retkiä tehtiin vuoden 2007 aikana yhteensä 32 erilaisilla kokoonpanoilla sudenpentujen, vartiolaisten, vaeltajien ja johtajien kesken. Näille retkille osallistui noin 46 sudenpentua, 43 vartiolaista, 12 vaeltajaa ja 22 johtajaa.

Kilpailutoiminta on ollut aiemmin lippukunnassamme heikohkoa, mutta vuoden 2007 aikana tsempattiin ja luvut ovat ilahduttavaa luettavaa: kisoihin osallistui 44 sudaria, 16 vartiolaista, 5 vaeltajaa ja 20 johtajaa - paransimme osallistumisaktiivisuuttamme edelliseen vuoteen nähden huimasti. Jopa niin huimasti, että sijoituimme piirin kisa-aktiivisuuskisassa toiseksi!

Eveliina Virtanen 21.01.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö