Loading
Sisältö
Login

Juhlavuosi kynnistyi!

Vuonna 2008 Kolkankvijt juhlii 20-vuotista partiotaivaltaan. Juhlavuosi avattiin 20.1.2008.

huivi.gif

Juhlavuosi starttasi sunnuntaina 20.1.2008

Kolkankävijöiden johtajisto kokoontui Lemuun Wanhalle Oskarille avaamaan juhlavuotta. Paikalle ilmestyi 25 johtajaa ja vaeltajaa partioasuissaan. Avajaistapahtuman ohjelmassa oli perinteinen tammikuun johtajisto pienin lisäyksin, kakkua ja kahvia tietenkään unohtamatta.

Osastojen kokouksissa kerrattiin menneitä ja pohdittiin tulevaa

Osastojen kokouksissa (ljn, vjn ja vaeltajat) aloittivat illan laskemalla vuoden 2007 tapahtumia ja toimintaa tilastoiksi ja pohtimalla mitä kaikkea kivaa sitä onkaan ohjelmassa juhlavuoden 2008 aikana. Sudenpennuille on luvassa perinteinen viikonlopun mittainen retki toukokuussa ja syksyllä juhlapäiväretki. Vartiolaiset puolestaan vartiolaiset puolestaan retkeilevät kevätretkellä, kesäleirillä ja syksyllä riihityksessä, ja kevääksi on suunnitteilla päiväretkenkin tyyppinen tapahtuma. Koko lippukunta juhlii 20-vuotissynttäreitään yhdessä 18.-20.4.2008.

Puhetta sitoutumisesta sekä yritysmaailman ja vapaaehtoisorganisaation yhtymäkohdista

Juhlavuoden avaustapahtumaan saatiin puhuja yritysmaailmasta, Hansaprint Oy:n hallituksen jäsen Karina Ketonen. Hän puhui johtjajistollemme ajatuksiaan sitoutumisesta, isossa organisaatiossa toimimisesta sekä yhtymäkohdista yritysmaailman ja yhdistyksen toiminnassa. Meidän pitäisi siis aina muistaa, että teemme tätä partiota yhdessä ja olemme kaikki vastuussa lopputuloksesta. Lisäksi on tärkeää muistaa kohdella tovereitaan reilusti ja sydämellä, sekä seistä omien sanojensa takana. Eikä pidä väheksyä harrastustamme ja johtajuuden tuomaa kokemusta muuhun elämään - partiosta kasvaa fiksuja nuoria johtajia maailmalle.

Jofussa jaettiin uudelleen johtajatehtäviä sekä valmisteltiin vuosikokousta

Illan päätteeksi istahdettiin pöydän ääreen johtajiston kokoukseen, tuttavallisemmin Jofuun. Keskeisimpinä asioina oli lpk:n johtajatehtävien hoitajien tarkistaminen ja saimmekin kiitettävästi uusia tekijöitä vanhoille tehtäville. LIppukunnallamme on nyt ihka uusia tekijöitä: kalustonhoitaja, kolovouteja, tonttu ja kisavastaava. Lisäksi saimme joihinkin tehtäviin koottua tiimejä, jotta hommia saadaan jaettua. Vuoden päästä tarvitaankin uusi koulutusvastaava, akela ja kolkka-jussin päätoimittaja - oletko se juurikin sinä?

Lippukunnan varsinainen kokous pidetään 24.2.2008 klo 18.00 Lemussa Wanhalla Oskarilla. Kokouksen valmisteluja aloitettiin jofussa, jatketaan hallituksen voimin ja sitten vaan kaikki paikalle päättämään asioista. kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joihin kuuluu mm. lippukunnanjohtajan valinta.

Toimintarikasta, elämyksellistä ja seikkailujen täytteistä juhlavuotta kaikille kolkankävijöille!

Eveliina Virtanen 22.01.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö