Loading
Sisältö
Login

Lippukunnan varsinainen kokous

Lippukunnan varsinainen kokous pidettiin 24.2.2008 Lemussa. Kokoukseen ilmestyi 17 ptksenteosta kiinnostunutta lippukunnan jsent.

Sääntömääräiset asiat käsiteltiin kokouksessa

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2007 toimintakertomus sekä vuoden 2008 toimintasuunnitelma ja tapahtumakalenteri. Lippukunta viettää kuluvanana vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan, mikä on näkyvästi mukana vuoden 2008 toiminnassa. Kokousväki hyväksyi hallituksen valmisteleman talouskertomuksen 2007 ja talousarvion 2008. Lippukunnan hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus.

Lippukunnan hallituksen muutoksia

Lippukunnanjohtaja Antti Kuparinen oli erovuoroinen ja kuuden vuoden puheenjohtajuuden jälkeen valmis jättämään tehtävän seuraajalle. Lippukunnanjohtajaksi valittiin lippukunnan sihteeri Eveliina Virtanen. Sihteerin paikalle hallitukseen 1-vuotiskaudeksi valittiin Antti Kuparinen. Eräs hallituksen jäsen esitti eropyyntönsä hallituksesta henkilökohtaisista syistä, joka hyväksyttiin ja vartio-osaston edustajaksi hallitukseen 1-vuotiskaudeksi valittiin lippukunnan sampo Anna Oikarinen.

Uusi partiopiiri herätti keskustelua

Kokouksessa keskusteltiin Varsinais-Suomen Partiopiirin ja Satakunnan Partiolaisten toimialueelle perustettavasta partiopiiristä, jonka perustamiskokous on 30.3.2008. Sovittiin, että lippukunnan hallitus seuraa uuden piirin perustamisen etenemistä ja kutsuu koolle kokouksen mikäli sille on tarvetta.

Partiovasemmalla,
Uusi Lippukunnanjohtaja

Eveliina Virtanen 25.02.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö