Loading
Sisältö
Login

Inventaario Raision S-Marketissa

Kolkankävijät on jo iät ja ajat käyneet inventoimassa Raision S-marketissa. Nyt inventointi oli poikkeuksellisesti järjestetty näin maaliskuun loppuun ja sunnuntaipäivälle. Lisäksi oli määritelty enimmäisaika inventoinnin kestoksi. Kesäajan kunniaksi aamulla klo 8 aloitettu inventointi keräsi ennätysmäärän Kolkankävijöitä ja toiminnan tukijoita.

Yhteensä inventoimassa oli 27 henkilöä joista samanaikaisestikin enimmillään oli 25. Vähimmilläänkin paikalla oli 23 inventoijaa, joten homma edistyi ennennäkemättömään tahtiin. Enimmäisajaksi määritelty 6 tuntia alitettiin selvästi, tehollinen aika oli noin 4,5 tunnin luokkaa. Tämä osoittaa todeksi kauan hoetun väitteen, että homma kestää vähemmän aikaa jos meitä on enemmän. Nyt saavutettu määrä on varsin sopiva.

Pieni haastattelukierros osoitti, että inventointi on helppoa ja jopa mukavaa puuhaa. Eräs, jo kokenut inventoija, kertoi pitävänsä soppailusta mutta hänellä on liian harvoin varaa ostaa ihan kaikkea mitä mieli tekee. Inventointi antaa hänen mielestään oivan tilaisuuden päästä silti kontaktiin monen mielenkiintoisen tavaran kanssa. Paikalle tulleiden vanhempien mielestä tällainen talkootyö on juuri oikeanlaista ja tarjoaisi myös vanhemmille mahdollisuuden tutustua toisiinsa paremmin. Lisäksi inventoinnissa tapaa myös lippukunnan johtajistoa, joiden kanssa voi keskustella. Ensikertaa paikalla olleen vartionjohtajan mielestä ennakkoasenteet muiden hänen ikäisten keskuudessa on harhaanjohtavia. Homma on hänen mielestään ihan mukavaa ja kun tietää tämän alentavan myös leiri ja retkimaksuja on tiedossa aina myös muuta mukavaa sopuhintaan. Lue koko haastattelut ja muita yksityiskohtia seuraavasta Kolkkajussista!

Suurkiitos kaikille mukana olleille!!

Seuraava inventointi on elokuun lopulla ja sekin yritetään saada sopimaan sunnuntaille heti aamusta. Varaathan niiltä seuduilta itsellesi aikaa osallistua, kaikkia inventoijia tarvitaan edelleen!

Antti Kuparinen 30.03.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö