Loading
Sisältö
Login

Kevn Kolkka Jussi on ilmestynyt

Kolkka Jussi 2008-2 on ilmestynyt ja sen paperiversiota jaetaan alkavalla viikolla. Nettiversio ilmestyy ladattavaksi sunnuntai-iltaan menness.

Kolkkajussi-2008-2-sivu1.jpeg

Oravat-ryhmn nikkarointia kansikuvassa


Taaskin toimitus on paiskinut hurjasti töitä, jotta tämänkin kertainen Kolkka Jussi on saatu pihalle. Tässä numerossa kantavina teemoina kulkee Palvelu sekä lippukuntamme juhlavuosi.

Palvelu on osa partiotoimintaa ja tästä myöskin lehdessä kerrotaan. Kolkankävijät osallistuivat Kunta siistiksi -tempaukseen. Olimme myös avustamassa SPR:n kilpailussa. Auttavan kätemme ojensimme myös kansallisen vetraanipäivän juhlassa Askaisissa.

Numerossa valoitetaan hieman myös tavallaan vastakkaisen suuntaisesta palvelusta. Nimittäin talkoista lippukunnan hyväksi. Tällä kertaa Kolkankävijät olivat johtajiston ja vapaaehtoisten vanhempien voimin inventoimassa Raision S-Marketissa.

Myöskään perinteisiä johtaja- tai ryhmäesittelyjä ei ole unohdettu. Laumanjohtajana esitellään Sannamari Velkualta, joka toimii Ketut-lauman johtajana sekä vartionjohtajana Marjut, joka on johtanut Huskyt-vartiota yhdessä Maaretin kanssa ja nykyisin osallistuu Huskyt-vaeltajaryhmässä toimintaan.

Tällä kertaa poikkeuksellisesti lehden numerossa keskitytään kahteen laumaan; Vasta-aloittaneet PUPU-lauma sekä sudenpentu-uransa loppusuoralla olevaa Oravat-laumaa, jotka siirtyvät syksyllä vartioon ... siis seikkailijoiksi.

Lehden numerossa on aloitettu uusi juttusarja, joka käsittelee muutoksia partiokentällä. Esimmäisessä osassa käsitellään kasvatustavotteita. Muissa lehden numeroissa tullaan käsittelemään ikäkausiuudistusta piirijakoa ja muita.

Lisäksi kurkistetaan pintapuolisesti lodjauksen ja geokätköilyn saloihin. Tässä yhteydessä myös paljastetaan julkisuuteen Tiikerit-vaeltajaryhmän laatimat lodjujen vihjeet. Ikävä kyllä näistä neljästä lodjusta jo yksi on hautautunut talon alle. Ei Lemustakaan siis myllerrystä puutu ainakaan rakennusrintamalla.

Joonas Suominen 11.05.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö