Loading
Sisältö
Login

Kuukausitiedotteita jo kolmen vuoden ajalta

Vuonna 2005 lähetettiin esimmäinen kuukausitiedote. Kolkankävijöiden kuukausitiedote lähetetään kerran kuukaudessa ja se on suunnattu partiolaisten vanhemmille ja jäsenille.

Näiden vuosien aikana on ennätetty lähettää 37 kuukausitiedotetta. Tiedote lähetetään kerran kuukaudessa pois lukien kesäkuukausina. Tarpeen vaatiessa saman kuukauden aikan saatetaan lähettää oikaisu edelliseen kuukausitiedotteeseen tai tiedote kiireellisestä asiasta. Tähän mennessä saman kuukauden aikana ei ole lähetetty kahta tiedotetta enempää.

Kuukausitiedote lähetetään Kolkankävijöiden tiedotuslistalle, jonka tilaajat koostuvat toiminnastamme kiinostuneista. Tiedotuslistalle lähetys on rajattu tiettyyn joukkoon johtajistoamme ja jokainen listalta maailmalle lähtevä viesti tarkistetaan. Näin voimme taata, ettei listan kautta kulje roskapostia.

Listan tilaajaksi saa liittyä kaikki, joita lippukuntamme toiminta kiinnostaa. Tällä hetkellä tilaus luonnistuu lähettämällä viestin info@kolkankavijat.fi osoitteeseen.

Toukokuun kuukausitiedote on jo lähtenyt maailmalle ja sen voi lukea tiedotearkistosta http://www.kolkankavijat.fi/tiedotuslista/2008/37

Kaikki lähetetyt tiedotteet on luettavissa tiedotelistan arkistosta

Joonas Suominen 14.05.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö