Loading
Sisältö
Login

Kevään viimeisessä jofussa suunniteltiin partiokesän ohjelmaa

Toukokuun jofu eli lippukunnanjohtajiston kokous pidettiin 18.5. Mannerlahdessa sudariretken päätteeksi.

johtajat.jpg

Seuraavaksi suunnataan yhdessä kohti kesäleiriä!

Lippukunnan tapahtumakalenteri on ollut kovin täysi koko kevään, sillä olemme viettäneet lippukunnan 20-vuotisjuhlaa. Juhlat huipentuivat kevätretkeen 18.-20.4. Mannerlahdessa ja Kolkassa. Kevätretkelle koottu juhlanäyttely lippukunnan toiminnasta ja historiasta kiertää kesän markkinoilla: 12.7. Velkua, 9.8. Askainen ja 13.9. Lemu. Kesällä noin 35 kolkankävijää suuntaa Puumalaan Norppa 2-0 -juhlakesäleirille.

Muutokset ja uudistukset olivat myös kokouksen esityslistalla ja aiheuttivat aktiivista keskustelua. Kunta- ja seurakuntaliitosten lisäksi partiossa uudistetaan aktiivisesti asioita: tulossa on uusi ohjelma, ikäkaudet ja partiopiiri. Aikatauluja kaikille uudistuksille vielä suunnitellaan, mutta varmaa on se, että uusia tuulia on luvassa.

Syksyn johtajatilanne on selvillä ja uusilla aloittavilla ryhmillä on lähestulkoon kaikki johtajat tiedossa. Lemussa ja Velkualla aloittaa syksyllä uusi lauma ja vartio, joista ainakin Lemussa siirrytään heti uuden ohjelman pariin. Askaisissa vanhat ryhmät ottavat uusia jäseniä. Syksyllä kaikkien ryhmien toiminta alkaa viimeistään koko lippukunnan yhteisessä aloitustapahtumassa 7.9.2008, josta tiedotetaan syksyllä tarkemmin. Kaikki uudet ja vanhat Kolkankävijät sekä vanhemmat tervetulleita tapahtumaan!

Lisää kuulumisia voi lukea pöytäkirjasta. Aurinkoista kesää!

Eveliina Virtanen 23.05.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö