Loading
Sisältö
Login

Tiedotustiimi vietti kesäpiknikkiä Kolkan-saaressa.

Jokaisen lehden numeron ilmestymisen jälkeen tiedotustiimillä on tapana kokoontua yhteen. Tällöin pähkäillään mikä edellisessä lehdessä oli erityisen hyvää ja mikä seuraavassa lehdessä tullaan tekemään toisin. Kokoontumiset eivät vain liity lehden tekoon.

normal_kolkkakuva.jpeg

Kyllikki -vene jäi rannalle ruikuttamaan, kun tiedotustiimin jäsenet siirtyivät rantakalliolle nautiskelemaan auringosta ja piknikherkuista

Tiedotustiimi ottaa kantaa ja ehdottaa lippukunnan käytäntöihin ja pyrkii parantamaan tiedonkulkua niin koteihin vanhemmille kuin jäsenille ja varmistamaan sen, että johtajatkin saavat tarvittavan määrän tietoa. Tiedotustiimin aikaisempia hankeita ovat olleet johtajiston välisen viestinnän parantaminen, johtajille tarkoitetun tietopaketin laadinta ja vanhemmille suunnatun kuukausitiedotteen ideointi.

Tämän kertaisissa keskusteluissa esiin nousi Kolkka Jussin kahdeskymmenes numero ja sen sisältö, kotisivujen uutisten lukukerrat ja trendit, metsäyökisan tiedottamiseen liittyvät asiat ja lippukunnan kotisivujen sisältö.

Keskusteltiin myös siitä, että kotiin toimitettavat lippuset ja lappuset tulisi koota sopivin väliajoin yhteen ja toimittaa yhtenä pakettina. Kevään aikana uusia lappusia saattoi tulla jopa viikottain.

Kokouksessa päädyttiin myös siihen, että syksyllä kootaan kuukausitiedotteen yhteyteen loppuvuoden tapahtumat sekä kirjotetaan ohjeistus siitä miten partiotapahtumissa otettuja kuvia käytetään. Kuvien ilmestymistä ovat jotkut ihmetelleet. Päätettiin että kuvakäytännöstä koostetaan tietopaketti, jotta kaikille olisi selvää yhteiset pelisäännöt. Tietopaketti toimitetaan koteihin paperisena postitse syksyn aikana.

Lisäksi hieman ideoitiin syksyn aloitustapahtumaa, joka ilmeisesti tullaan järjestämään myös Kolkassa. Kolkan hyödyntämistä Kolkankävijöiden kokouspaikkana on erittäin suositeltavaa muillekin.

Joonas Suominen 07.06.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö