Loading
Sisältö
Login

Norpat lähdössä mukaan kesän Norppa-leirille

Lippukunnan 20 v juhlakesäleiriä vietetään Puumalassa Lintusalossa 26.7.-3.8.2008. Leirille on lähdössä 34 Kolkankävijää sekä kolmen hengen keittiöhenkilökunta.

saimaannorppa6.jpg

Norppa-teeman mukaisesti kesäleirillä tullaan toivottavasti näkemään myös oikeita saimaannorppia (Kuva: Juha Taskinen, WWF)

Norppa 20 -leirille on ilmoittautunut yhteensä 21 vartiolaista, 5 vartionjohtajaa/vaeltajaa ja 8 partiojohtajaa. Lippukunnan kaikki vartiot ovat edustettuna leirillä: Apinat, Perhoset ja Siilit Askaisista sekä Lemusta Sorsat, Norpat ja Karhu. Myös vaeltajaryhmät, Tiikerit ja Huskyt, ovat huolehtineet vaeltajaosaston edustusta mukaan leirille.

Lieneeköhän nimi enne, sillä isoimman porukan Norppa-leirille tuo Norpat-vartio Lemusta. Norpat-vartion vartiolaisia on leirille tulossa seitsemän, mikä on 70 % koko vartion jäsenistöstä. Toisiksi isoimmalla jäsenmäärällä, kuuden vartiolaisen voimin, leirille lähtee Sorsat-vartio Lemusta. Askaislainen Siilit-vartio lähtee puolestaan leireilemään 4 hengen voimin, mikä on yli puolet vartion kokonaisvahvuudesta.

Leirille ilmoittautuminen on päättynyt keväällä. Kaikille ilmoittautuneille on tällä viikolla lähetetty leirikirje, jonka mukana on tullut tarkempaa tietoa aikatauluista ja ohjelmasta yms.

Eveliina Virtanen 19.06.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö