Loading
Sisältö
Login

Kesäleiri Norppa 2-0:n kuvat on lisätty

26.7. - 3.8. pidetyn kesäleirin Norppa 2-0:n kuvat on nyt lisätty kuvagalleriaan. Galleriassa on tällä hetkellä 133 kuvaa leiristä ja 36 kuvaa melontaretkestä.

normal_20080727-094734_Seija.jpg

Leiriläiset ryhmäkuvassa Puumalan kirkon edustalla


Joidenkin kuvaajien kuvat eivät ole vielä saapuneet ja näitä kuvia ei enään tulla lisämään nettigalleriaan. Kuvat kuitenkin otetaan vastaan ja ne arkistoidaan Kolkankävijöiden julkaisuja kuten lippukuntalehteä varten.

Kesäleirin kuvat löytyy Kesäleiri Norppa 2-0 galleriasta, joka pitää sisällään 133 kuvaa leiriltä. Kuvat ovat Jukka Niittymäen, Seija Montosen ja Joonas Suomisen ottamia (nimien järjestys: eniten kuvanneet ensin).

Johtaja- ja vaeltajaikäisten melontaretken kuvat ovat omassa galleriassaan. Tässä galleriassa kuvia on 36 kappaletta (kirjoitus hetkellä. Täydennykset mahdollisa) ja ne ovat Joonas Suomisen ottamia. Kuvat ovat näpsäyksiä melontareitin varrelta.

Jos jollain on vielä kuvia muistikortillaan ja haluaa tarjota niitä Kolkankävijöiden kuva-arkistoon, niin ottakaapa yhteyttä minuun. Nettigalleriaan kuvia tuskin enään lisätä, koska niitä on jo nyt niin paljon, mutta tulevaisuuden näyttelyiden ja lehtien käyttöön ne ovat tervetulleita.

Joonas Suominen 08.08.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö