Loading
Sisältö
Login

Syksyn ensimmäinen Jofu pidettiin Kolkassa

Kolkankävijöiden johtajiston kokous, Jofu, pidettiin Kolkankävijät Kolkkaan! -tapahtuman päätteeksi Kolkassa sunnuntaina 14.9.2008.

Jofu keräsi Kolkkaan 11 johtajaa kertaamaan kesän aikana tapahtuneita ja pohtimaan tulevia tapahtumia ja muita ajankohtaisia aiheita.

Koska mukana oli uusiakin johtajia, kävimme aluksi läpi pikaisen tutustumiskierroksen, jotta edes nimet jäisivät mieleen. Nimikierroksen jälkeen siirryttiin asiaan. Uuden syksyn myötä lippukunnassa on aloittanut uusia tekijöitä uusissa pesteissä: Marika Aulio ja Rici Lingren aloittivat Sammon (vartio-osaston johtaja) tehtävissä, Helena Siivonen aloitti sihteerin tehtävissä ja syksyn/talven aikana uudeksi rahastonhoitajaksi siirtyy Elina Vesterinen. Lippukunnan ja seurakunnan välistä taustayhteisösopimusta on päivitetty, sillä Lemu-Askaisten srk ja Maskun srk yhdistyvät tulevien kuntaliitosten myötä vuoden vaihteessa.

Sekä Lemussa että Askaisissa aloitti uusi sudenpenturyhmä, jolle kummallekin on saatu sekä kokeneita että uusia laumanjohtajia. Ainakin nämä laumat ja muutama vartioryhmä aloittavat uuden partio-ohjelman parissa jo nyt. Esimerkiksi vartioon siirtynyt Orava-lauma onkin tästä lähtien Seikkailijoita.

Kuva%20Kolkasta.jpg

Jofu keräsi nuotion ympärille enemmän ihmisiä kuin kuvassa - onneksi!

Kesällä pidetty lippukunnan 20-vuotisjuhlaleiri, Norppa 2-0, sai runsaasti kehuja ja kiitoksia kokouksessa. Leirin tunnelmiin voi tutustua kuvagalleriassa, melontablogissa tai pian ilmestyvässä Kolkka Jussissa.

Syksyllä on tulossa perinteinen Riihitys (24.-26.10.2008) ja Itsenäisyyspäivän kirkko (6.12.2009). Suunnitteilla on myös muutaman taukovuoden jälkeen lippukunnan oma talvileiri - ajankohdaksi suunnitteilla on tammikuun alkupuoli. Tulossa on myös samoajaikäisten oma piirileiri HUHU 2009 (kesäkuussa), kaikille ikäkausille suunnattu REILA 09 (heinä-elokuun vaihteessa) ja Suomen Partiolaisten suurleiri KILKE 2010. Uutuutena lippukunta lanseeraa Kolkka Regatta -Kolkan ympäripurjehdustapahtuman ensi keväänä.

Tiedossa on myös talkoita. Lemun kololle, Kolkkaan ja ehkä myös Askaisten kololle mennään talkoilemaan tulevan toimintavuoden aikana, jotta saadaan toimintaympäristöt kuntoon ja entistä mukavammiksi. Askaisiin saadaan ehkä uusi kolo. Asia on selvityksen alla, mutta toivottavasti pian kuullaan hyviä uutisia.

Kolkka Jussin päätoimittaja vaihtuu tammikuussa ilmestyvästä numerosta lähtien. Tuolloin lippukuntalehden ottaa luotsaukseensa Joonas Suominen. Lehti tullee kokemaan uudistuksia, joskin ulkoasu pysynee nykyisellään. Radio Auran Aalloilla partiojohtajamme Jugga Niittymäki mainostaa Kolkan Polkua - olkaapa kuulolla!

Partiolaisten adventtikalenterit tulevat myyntiin lokakuun aikana. Lippukuntamme puolesta yhteyshenkilönä toimii Hanna Vesterinen. Ainakin osa kalentereista saadusta tuotosta käytetään piirileiri REILA 09:n tukemiseen. Tänä vuonna rikotaan edelliset myyntiennätyksemme, eikö vaan?

Näistä ja muista ajankohtaisista asioista keskustelimme nuotion äärellä. Kokouksemme kesti tasan kaksi tuntia, jonka jälkeen suunnistimme savulta tuoksuvina kotia kohti.

Seikkailuntäyteistä partiosyksyä kaikille!

Helena Siivonen 17.09.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö