Loading
Sisältö
Login

Kolkka Jussi on ilmestynyt

Kolkka Jussi 3 / 2008 on ilmestynyt ja se on jaossa ainakin Lemun kololla. Lehden 20. numero on lehtemme juhlanumero 20-vuotis juhlavuoden kunniaksi.

Kolkkajussi-2008-3-sivu1.jpeg

Kolkka Jussi 3 / 2008


Johtajaesittelyssä esitellään askaislaiset vartionjohtajat Miia ja Sussu. Ryhmäesittelyosuudessa perehdytään johtajista koostuviin ryhmiin: hallitukseen ja johtajafoorumiin.

Uudet tuulet juttusarjan tämän kertaisessa osiossa keskitytään uusiin ikäkausiin ja uudistuneeseen partio-ohjelmaa. Siispä mm. seikkailijat, tarpojat ja samoajat tulevat tutuksi. Samaan syssyyn julistetaan myös metsäpeikkokisa käyntiin.

Tapahtumajutuissa palautetaan mieliin mitä kaikkea kivaa onkaan kerennyt tapahtumaan. Sudenpennut temmelsivät sarjakuvahahmojen parissa sudenpentuleiri Sarjis 08:lla. Juhlakesäleiri Norppa 2-0:sta on saatu juttua ja kuvia kaikkiaan yhdeksän sivun verran: kuusi sivua leirin näkökulmasta ja 3 sivua melontavaeltajien näkökulmasta.

Lehdessä on myös tuttu Kolkankävijät tiedottaa osio. Myös kerromme mitä tapahtui suunnistus päivänä ja Sorsat-vartio on raportoinut meille Kolkankävijät kolkkaan tapahtumasta.

Lopuksi Kolkankävijöiden 20 vuotta kestäneen toiminnan niputtaa yhteen kuusisivuinen historiikki aina vuodesta -88 nykypäivään. Tämä historiikki onkin ehdottomasti tutustumisen arvoinen pläjäys, josta saa kattavan kuvan siitä, mitä Kolkankävijöiden taival on ollut.

Lehti on myös luettavissa netistä Kolkka Jussin sivulta

Joonas Suominen 30.09.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö