Loading
Sisältö
Login

Kolkankävijöiden syksyyn mahtuu paljon toimintaa ja tapahtumia

Perinteisesti vain sähköisenä ilmestyvä kuukausitiedote lähtee ensi viikon aikana koteihin myös paperisena. Lippukunnan syksy on täynnä touhua ja tohinaa - siis aktiivista partiotoimintaa!

normal_20080419-110914-joonas.jpg
Retkiä mahtuu syksyyn monia

Syyskausi aloitettiin koko lippukunnan yhteisellä retkellä ja jatkoa seuraa pitkin syksyä. Vartio-osaston riihitys on vuorossa ensi viikonloppuna ja talvileiriäkin puuhaillaan vuoden vaihteeseen.

Lisäksi useat ryhmät ovat jo käyneet yhdessä laumansa/vartionsa kanssa omalla retkellä ja tulossakin niitä vielä on. Erityisen partiomaisesti uudet sudenpentulaumamme ovat Lemussa ja Askaisissa aloittaneet retkeilyn: Kyyhkyt ovat viettäneet päiväretkeä Lemussa Laavulla lauantaina 18.10. ja Karhut lähtevät viikonloppuretkelle Mannerlahteen 24.-26.10. Ensi viikonloppuna saattaa siis hyvinkin löytyä yli 50 kolkankävijää Askaisten ja Naantalin metsistä!

Lemun kololla talkoillaan sunnuntaina 2.11.2008

Talkoot Lemussa Wanhalla Oskarilla klo 9.00 alkaen. Rakennamme uutta varastoa retkeilyvälineillemme, muutamme ja inventoimme tavarat sekä kunnostamme kokoontumistilojamme. Voit tulla lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa mukaan, kunhan vaan saamme ison talkoojoukon paikalle. Ihan kaikenikäiset Kolkankävijät ja muut kiinnosneet ovat tervetulleita auttamaan! Talkoolaisille tarjotaan lämmin ruoka ja kaffetta. Lisätietoa Antti Kupariselta.

Adventtikalenterimyynti alkaa taas!

loader.aspx?id=3eedd3a6-2ab4-4fcc-8c28-81555559d6ae

Adventtikalenteri on siivittänyt suomalaista joulunodotusta jo kuuden vuosikymmenen ajan. Ensimmäinen partiolaisten adventtikalenteri pääsi markkinoille syksyllä 1947. Vuosikymmenten saatossa se on voittanut pysyvän sijan suomalaisten jouluperinteessä – ja sydämissä. Lisätietoa adventtikalentereista SP:n sivuilta.

Tänä vuonna lippukuntamme adventtikalenteri-tonttuna häärii Hanna Vesterinen. Kalenteri-infot ovat lähteneet koteihin kuukausitiedotteen liitteenä, ja löytyy sähköisenä myös tiedostoalueelta.Kalenterimyynti alkaa heti ja loppuu ensimmäisen luukun aukaisuun 1. adventtisunnuntaina eli 30.11.2008. Muistattehan huolehtia rahojen ja mahdollisten kalenterin palautuksen kuntoon 3.12. mennessä!

Kuukausitiedote on tarkoitettu kaikille toiminnastamme kiinnostuneille

Kk-tiedotteen tilaajille on luvassa tuhti tiedotepaketti sähköpostilaatikkoon kerran kuukaudessa. Listalle saa liittyä kuka tahansa, mutta listalle lähetettäviä sähköposteja valvotaan, eikä sinne päästetä muuta kuin lippukunnan tiedotteita kerran kuukaudessa. Roskapostivaaraa ei siis ole. Tiedotuslistasta ja siihen liittymisestä voi lukea lisää: http://www.kolkankavijat.fi/tiedotuslista/

Eveliina Virtanen 19.10.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö