Loading
Sisältö
Login

VJN kokoontui Lemussa

Vartionjohtajaneuvosto eli VJN kokoontui maanatai-iltana 20.10. Lemussa. Paikalla oli lhes kaikkien vartioiden johtajat.

VJN on vartiojohtajien yhteinen kokous, jossa mm. käydään läpi ryhmien kuulumiset, saadaan apua ongelmatilanteisiin ja suunnitellaan yhteistä toimintaa. Vartionjohtajat ovat 15-18 vuotiaita ryhmänjohtajia, lisäksi mukana oli muutama muukin hiukan vanhempi partiojohtajakin. Yhteensä kololle kokoontui viitisentoista johtajaa.

normal_031.JPG

Vartionjohtajia syksyn 2007 riihityksess.

Tällä kertaa erityisenä aiheena oli riihitys, joka on ensi viikonloppuna. Viime hetken suunnitelmia hiottiin ja hommia jaettiin urakalla - kuka huolehtii riihitykseen mitä ja mistä. Meitä on muuten lähdössä riihitykseen iso porukka, yli 30 vartiolaista sekä yli 10 johtajaa! Tänä vuonna 1. luokan riihittäjiäkin on peräti kaksi vartiota, Karhu-vartio Lemusta ja Apinat Askaisista. Tältä foorumilta löytyy ihan varmasti kuulumisia riihityksestä ensi viikolla.

Nähtäväksi kuitenkin jää, jääkö tämä viimeiseksi riihitykseksi. Uuteen partio-ohjelmaan siirryttäessä riihitys poistuu, ja tilalle tulee uudenlaisia tapahtumia. Jatkossa seikkailijat testaavat taitojaan maastoleikin parissa ja tarpojien kertaustapahtuma on majakka. Uuteen ohjelmaan siirtyminen ei kuitenkaan tapahdu hetkessä, joten aika näyttää miten käy. Ensimmäiset seikkailijajoukkueet ovat aloittaneet toimintansa tänä syksynä Lemussa ja Velkualla, joten ties vaikka jo ensi syksynä olisi luvassa jotain uutta.

Marraskuussa kokoonnumme yhdeksi illaksi vartiojohtajien kanssa perehtymään uuteen ohjelmaan. Koulutusta uusista ikäkausista ja ohjelmasta on luvassa 24.11.klo 19.00 Lemun kololla, jonne ovat tietysti kaikki muutkin tervetulleita ihmettelemään ja kyselemään uudesta ohjelmasta!

Eveliina Virtanen 21.10.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö