Loading
Sisältö
Login

Lemussa on uusi varasto

Kolotalkoot, tuo katoava partoperinne sai uuden herätyksen Lemussa sunnuntaina 2. 11 kun rakensimme Lemun kololle ihan uuden varaston.

normal_20081102-125454_Joonas.jpg

Uusi varastotilamme rakenteilla


Varasto on sijoitettuna yläkerran ompelutilan päädyssä olevaan kylmään tilaan ja sinne on tarkoitus sijoittaa kaikenlaista tarvittavaa niin retkeilyn kuin koloillankin tarpeisiin. Teltat, laavut, kaminat ja muut hieman suuremman leirin tarvikkeet säilytetään kuitenkin vielä vanhalla kololla. Uuden varaston hylly ja kaappi osio on vielä kesken eikä ovessa ole vielä lukkoakaan, mutta kunhan nämä asiat saadaan kuntoon voidaan varasto ottaa koko painollaan käyttöön. Kunhan näin käy tehdään varaston käytöstä ohjeet.

normal_20081102-121845_Joonas.jpg

Retkitavaroiden huoltoa Wanhan Oscarin alakerrassa


Osa vanhan kolon tavaroista siirrettiin jo nyt uudelle kolole ja käytiin huolellisesti läpi tarkoituksena poistaa kaikki korjauskelvottomat tavarat käytöstä, listata tarvikkeita, joita tarvitaan lisää sekä kerätä kunnostusta vailla olevat tavarat kunnostettavaksi. Lisäksi kaikesta tehdään inventointi, jotta tiedämme ainakin hetken mitä varastossa on.

normal_20081102-102650_Joonas.jpg

Talkoissa käytiin myös läpi pikkuhuoneiden tavarat ja pyyhittiin pölyt sekä hämähäkinseitit


Jos nyt huomasit ettet jostain kaikille tuntemattomasta syystä ollutkaan sunnuntaina Lemun kololla talkoissa ei sinun kannata huolestua. Vanhan kolon "perkaaminen" ja tavaroiden hyllyille laitto vaatii vielä helpostikin toisetkin talkoot vielä ennen joulua. Joten sinulla on oiva mahdollisuus osallistua silloin. Muutamia tehtäviä jaettiinkin jo jofussa parille vartiolle (vartioista ei ollut talkoissa yhtään vartiolaista!!!! HYI,HYI!!).

terveisin kalustonhoitajanne

Antti Kuparinen 03.11.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö