Loading
Sisältö
Login

Kyllikit ja KaRHu

KaRHu eli Kaikki Rastit Hukassa -autosuunnistuskisaa kytiin sateisena tiistai-iltana 18.11.2008 Turussa.

KaRHu-2008-logo.jpg

Kokän omat Kyllikit eli Sari, Hanna, Helena, Marika ja Eveliina päättivät ennakkoluulottomasti lähteä pimeään ja sateiseen Turkuun etsimään kätkettyjä kuvavihjeitä. Taskulamput vilkkuivat, kuvavihjeet ja puhelinluettelo saivat kyytiä sekä desibelit raikasivat kun pieneen vaaleansiniseen partioperheauto-Yarikseen ahtautui tiiviiseen tunnelmaan viisi innostunutta partiotyttöstä. Kuskin kysyessä minne, huutaa neljä ihmistä ihmistä pimeässä ajo-ohjeeksi "tuonne" ja taisipa muutama käsimerkkikin samalla takapenkiltä tulla.

Reittivalintamme ei ehkä ollut ihan paras mahdollinen eikä ainakaan ennalta suunniteltu, mutta tulipa kierrettyä iso ympyrä Turun ympärillä: käytiin katsastamassa Aurajokiranta, Kupittaa, Itäharju, Yo-kylä, Halinen, Nättinummi, Iso-Heikkilä, Ruissalo, Hirvensalo ja lopuksi Linja-autoasema. Muuten kuvatavautuivat melko nopeaan, mutta erään kuvan linja-autotallin löytamiseksi päätimme ottaa puhelun partiokaverille ja jutusteluhetken tuloksena päädyimmekin Nättinummelle oikeaan paikkaan - kiitti Timo!

Noin 65 kilometriä ja lähes 2 tuntia myöhemmin olimme löytäneet kaikki rastit ja pääsimmepä maaliinkiin ajoissa, tosin ihan viime minuutilla. Kaikki rastit löytyvät kuitenkin ihan ilman vihjepuhelinta!

Eveliina Virtanen 19.11.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö