Loading
Sisältö
Login

Sivukisamenestys jäi Kolkankävijöiltä saavuttamatta

Sivukisa 2008 on ratkennut. Voiton veivät Korven Vaeltajat Joutsenosta. Tänä vuonna Kolkankävijät eivät yltäneet 10 parhaimman joukkoon.

sivukisa2008_large.gif

Sivukisa 2008 on ratkennut!


Viime vuoden voittajista eli Vartiovuoren Pojista koostuva raati laittoi tänä vuonna partiolippukuntien kotisivut paremmuusjärjestykseen. Voittoon ylsi Korven Vaeltajat. Kolkankävijöiden viimevuoden sijoittuminen toiselle sijalle ei avittanut nyt edes saamaan sijoitusta kymmenen parhaan joukosta.

Mutta tämäpä ei meitä lannista vaan pistäkäämme sivustomme remonttiin. Kolkankävijöiden nettisivut ovat jo jonkin aikaa olleet tekniikaltaan vanhentuneet. Suunnitelmissa onkin jo hetken ollut kotisivujen uudistaminen - niin teknisesti, ulkoasultaan ja sisällönkin osalta.

Nykyiseltäänkin jo sivut mahdollistavat jokaisen johtajan tuottaa sivustolle ajankohtaista sisältöä: tapahtumia, uutisia ja viedä tiedostoja ladattavaksi. Tämä onkin ollut avaintekijä siihen, että sivustomme tiedot ovat olleet harvinaisen ajantasalla ja sivustolta saa kattavasti tietoa toiminnastamme.

Sivuston uudistus pyrkiikin helpottamaan teknistä ylläpitoa sekä sisällönsyöttöä sekä karsimaan virhealttiutta kehitystyössä. Haasteena kuitenkin on sivuston taustalla jylläävä monimutkaiset tietoprosessit ja eri tietojen linkittyminen kiinteästi toisiinsa. Julkaisujärjestelmää ei vaan vaihdeta kädenkäänteessä. Ensin tulee ratkaista miten kaikki nykyinen toiminnallisuus ja sisältö saadaan siirettyä uuteen järjestelmään.

Nähtäväksi jääkin ennätetäänkö mm. uuden ulkoasun suunnittelu sekä toteutus saada päätökseen ajoissa ja löydetäänkö teknisiin hasteisiin ratkaisut jo ennen seuraavaa sivukisan alkua.

Lopuksi vielä onnittelut kisassa menestyneille
Kärkikymmenyksen sijoitukset ja arvostelut on luettavissa Sivukisan Tulokset -sivulta.

Tsemppiä myös muillekin kisaan osaa ottaneille. Vaikkei kaikki sivustot saavuttanetkaan kärkisijoja, ei se tarkoita etteikö sivustot olisi tärkeitä tiedonvälittäjiä toiminnastanne kiinostuneille.

Joonas Suominen 07.12.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö