Loading
Sisältö
Login

Itsenäisyyspäivänä jaettiin huomionosoituksia

Seija Montoselle myönnettiin 6.12.2008 Varsinais-Suomen Partiopiirin hopeinen ansioplaketti nro 685.

Seija Montonen on tehnyt vapaaehtoistyötä Kolkankävijät ry:n toiminnan tukemiseksi vuosien ajan lippukunnan perustamisesta, vuodesta 1988, lähtien. Seija ei ole ollut koskaan lippukuntamme jäsen, mutta hän on tukenut perheensä partioharrastusta kautta aikain. Hän on lippukuntamme ainoa toiminnan tukija, joka on pysynyt lippukuntamme tukena vuodesta toiseen.

normal_pict1927.jpg

Lippukunnan alkuvuosien aikana kun tekijöitä oli vähemmän, Seija osallistui aktiivisesti myös perustoimintaan, kuten retkille ja muihin tilaisuuksiin, toimien muonittajana, huoltajana, kyyditsijänä – oikeastaan missä tahansa tehtävässä, johon tarvittiin tekijöitä. Partioparaateissa ja lippukunnan juhlatilaisuuksissa on usein tarvittu apua esimerkiksi keittiöön, jolloin Seija on ottanut homman haltuunsa ja olemme voineet luottaa hänen tehokkuuteensa ja vilpittömään palveluhaluunsa.

Alusta alkaen Seija on ollut mukana lähes kaikissa varainkeruutapahtumissa ja talkoissa, ja tehnyt lippukuntamme eteen satoja, jollei tuhansia, talkootyötunteja ihan vaan omasta halustaan ja hyvästä tahdostaan. Varainkeruuta on kautta aikain tehty telakalla ja inventoimalla, ja kerta toisensa jälkeen Seija on mukana tukemassa toimintaamme loppuun asti aina yön pikkutunneille asti. Seija on vuosien mittaan myös aktiivisesti tukenut retki- ja leiritoimintaamme osallistumalla talkoisiin leirisaaressamme Kolkkassa ja retkeilyreitistö Kolkanpolulla. Seija on kuten partiolainen, aina valmiina.

Olematta itse partiolainen, Seija toimii esimerkkinä lippukuntalaisillemme aktiivisella toiminnallaan. Seija on aina eturivissä viemässä lippukuntaamme oikeaan suuntaan, näkymättä kuitenkaan eteenpäin.

Eveliina Virtanen 07.12.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö