Loading
Sisältö
Login

Lippukunnan ensimmiset samoajat aloittavat toimintaansa

Askaislaisen Apinat-vartion tytt suorittivat syksyll 1.luokan riihityksen. Nyt on aika siirty uusien haasteiden pariin - samoajiksi.

Ennen joulua Askaisten kololle kokoontui Apinat-vartio. Illan ohjelmassa oli seuraavan vuoden toiminnan suunnittelua ja juhlistettiinpa samalla suklaakakun kera 1. luokan riihityksen suorittamistakin. Ryhmään kuuluu Johanna, Erika, Teresa, Markus ja Hannu.

Paikalle tulleet tytöt pääsivät heti alkuun tuunaamaan uudelle samoajavartiolleen oman kansion ja kalenterin. Pojat saivatkin tämän jälkeen puhelinsoiton: "Olisi kannattanut tulla paikalle, meillä on nyt pinkki kansio ja kalenteri!" Kansioon koottiin mm. uuden samoajaohjelman pakolliset ja vapaavalintaiset varustepaketit taskuineen, jotta suorituksissa pysytään perässä.

Aloitusmerkki_samoaja.gif

Samoajaikkauden aloitusmerkki


Kevään ohjelmaa suunniteltiin yhteisvoimin. Tervetuloa Samoajaksi -varustepaketin suorittaminen alkaa heti tammikussa ja päättyy Yrjön päivänä annettavaan samoaja lupaukseen. Vartio päätti myös yhteistuumin ottaa osaa niin piirin talvi- kuin kevätkisoihinkin. Talvikisat ovat 9.2. ja kevätkisat 26.4. Näiden yhteydessä on helppo aloittaa myös Partiotaitokilpailut-varustepaketin suorittaminen.

Lisäksi kevään ohjelmaan aktiivista osallistumista lippukunnan tapahtumiin, mm. samoajatapaamiseen tammikuussa, kevätretkelle ja partioparaatiin, sekä kesällä järjestettävälle piirileiri Reilalle. Lisäksi ryhmä päätti tehdä oman yöretken laavulle, melontaretken Kolkkaan ja pulikointiretken Caribiaan uimaan. Enempää ei ohjelmapaljastuksia vielä irtoa, mutta ryhmästä kuullaan vielä, sillä kevään suunnitelmiin kuuluu myös ryhmän omien nettisivujen päivittäminen!

Eveliina Virtanen 28.12.2008

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö